Reviews

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 23 reviews)
Excellent87%
Very good13%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

heel informatief en gezellig consult!

5,0 rating
15 juli 2019

Heel veel informatie gekregen, met persoonlijke tips & tricks. Na de haren getest te hebben volgde een gepersonaliseerde haar-behandeling.
Ik heb er helemaal zin in om thuis verder te experimenteren!
Het was gezellig, en de thee was erg lekker 🙂

Lijs

Educatief verwennen

5,0 rating
7 juli 2019

Wat een feest, bij Rachel! Al een tijdje was ik CG proof maar voor mijn gevoel deed ik maar wat. Rachel heeft veel kennis in huis om je exact uit te leggen wat waarschijnlijk wel en niet werkt voor jou haar. En woow, mijn haar zit nog steeds (bijna 3 weken later) ontzettend goed na de kuur behandeling bij Rachel. Ineens wordt ik overstroomd met complimentjes, bij de bouwmarkt, in de trein, over mijn haar.
Rachel is een lieve meid die de tijd voor je neemt en ervoor zorgt dat je met een bos mooie slag (of krul), waar je zelf compleet versteld van staat, naar buiten laat lopen

Miranda

Aanrader!!

5,0 rating
23 juni 2019

Als beginner in de no poo wereld heb ik heel veel geleerd tijdens de haarbehandeling van Rachel. Ik ben naar huis gegaan met gevoed haar Ă©n met goede tips waar ik thuis mee verder kan! Echt een aanrader!!

Marga

Uitstekende kennis

5,0 rating
12 juni 2019

Een heerlijke haarbehandeling gehad! Veel uitleg gekregen over de producten die gebruikt werden en ook wat voor type haar ik heb en wat ik het beste kan doen aan (natuurlijke) verzorging.

Anna

Informatieve & Voedende middag

5,0 rating
11 juni 2019

Vandaag voor het eerst bij Rachel geweest voor oa een verwenkuurtje & consult. Wat een gezellige en lieve meid die veel weet over hoe je haar natuurlijk te verzorgen. Weer veel bij geleerd en met volle moed zelf verder aan de slag. Bedankt Rachel!

Mariska Kraaij

Skype consult

5,0 rating
23 mei 2019

Vandaag via Skype een gesprek met Rachel gehad. Iets dat ik echt vroeger zal moeten doen. Erg blij over dat ik het nu gedaan heb! Nu weet ik meer over hoe ik tegen mijn droog haar moet doen en kijk met spanning op het resultaat later!

Susanne

Glanzend 🥰

4,0 rating
19 mei 2019

Wat gaat de tijd snel als je bij Rachel bent! Ze begon met twee testen en is daarna mijn haren gaan insmeren met een proteĂŻne papje. Daarna 30 min de Heat cap erop met een lekker theetje erbij. En wat uitleg over o.a de kruiden. Maar omdat ik nogal snel vergeet met zoveel info heb ik dingen opgeschreven en kan alles ook rustig nakijken op de site.
Heerlijke ervaring met als resultaat prachtig glanzend haar!!! Wat was ik daar blij mee!! En mijn man ook!! Nu vind ik het wel lastig om het zo mooi glanzend te houden.. maar ik doe mijn best en ga weer met nieuwe energie verder zonder shampoo!!! (Wat ik al 2,5 jaar doe) Het is echt fijn om even je haar te laten doen even een momentje voor jezelf maar plan er niet strak wat achteraan want bij mij duurde de behandeling iets langer dan 1,5 uur. En dan was het wel haasten..
ondanks dat we er op de terugweg 2,5 uur over hebben gedaan om thuis te komen was het wel de moeite waard!

Janneke

Heerlijk kruidenhaarmasker

5,0 rating
18 mei 2019

Hartelijk ontvangen bij Rachel. Duidelijke uitleg wat ze ging doen en waarom. Mijn haar voelt zacht en schoon. Aanrader!

Tineke de Boer

Met steil haar naar binnen en met krullen naar buiten

5,0 rating
1 mei 2019

Samen met mijn zus heb ik een haar behandeling gehad. Allereerst heeft Rachel de elasticiteit van ons haar getest en een drijf test gedaan. Naar aanleiding hiervan gaf Rachel ons informatie wat ons haar nodig heeft en heeft hier de haarbehandeling op aangepast. We zijn super veel te weten gekomen over welke producten goed zijn voor ons haar en welke producten ons haar niet nodig heeft. Het is zoveel informatie dat het handig is om ondertussen het een en ander op te schrijven. Rachel gaat heel professioneel te werk en weet precies wat ze doet. Of je nu best al wat weet van low poo/no poo of nog niet zoveel, voor iedereen is een consult bij Rachel een goed idee. Rachel heeft ons ook alles verteld hoe wij de krullen, die we kennelijk van nature hebben, kunnen stimuleren en verzorgen.
Een heel leuke meid die je graag helpt om je haren op een goede natuurlijke manier te verzorgen. Écht een aanrader!

Diana Koning

Kuurbehandeling

5,0 rating
18 april 2019

Vorige week een kuurbehandeling gehad bij Rachel en wat een super ervaring was het!!
Altijd wanneer mijn haar ‘niet meer wil’ ga ik naar de kapper zodat het daarna weer meewerkt. Na de voedende behandeling bij Rachel van Natuurlijke haarverzorging zat het precies zoals het ook altijd zit wanneer ik bij de kapper ben geweest. Het zag er weer goed verzorgd uit en voelde een stuk gezonder aan, vooral minder droog.
Dit was al heel erg fijn, maar wat ook prettig was waren de vele tips en tricks om mijn krullende haar in goede conditie te houden en zo die kapper nog langer uit te stellen.
Voor mij een hele fijne ervaring waarbij Rachel echt de tijd heeft genomen om haar kennis en kunde met mij te delen: een aanrader voor iedereen die net als ik snel naar de kapper gaat wanneer je haar ‘moe’is of meer wil weten over hoe je haar goed te voeden en gezond te houden.

Amy

Krullenverzorging met natuurlijke produkten

5,0 rating
14 april 2019

Heb van Rachel goede informatie verkregen wat betreft mijn krullen, zij bekijkt het haar en ziet wat het nodig heeft en adviseert op welke natuurlijke wijze dus met natuurlijke produkten je het kunt verzorgen om daarmee je krullen weer tot leven te krijgen

An

Een heerlijke reset van mijn haar

4,0 rating
29 maart 2019

28 maart was ik op bezoek bij Rachel in Haarlem. Voor allebei spannend, want ik was de eerste man in haar stoel. Uit nieuwsgierigheid gedreven, want wie was toch die dame vol haarkennis, en ik was er ook wel even aan toe na een hectische anderhalf jaar. Na een theetje en wat gebabbel ging ze eerst kijken of mijn haar bleef drijven in een glas water en dat deed het. De rest zonk! Op zich een goed teken..het is een beetje breekbaar en dat klopt ook wel. Mijn haar heeft onbelemmerd kunnen groeien en daarnaast was ik gestart met minder vlees eten. Het gevolg is een eiwit-tekort.
Niet lang daarna pakte ze een haarborstel en ging even lekker los op mijn haar.
Mijn haar werd na 5 minuten borstelen al een stuk zachter.
Daarna smeerde ze een mengsel van aloë vera poeder, tulsi, amla, honing, pr-vitamine B5 en keratine in mijn haar en stak ze een warme zelfgebreide roze bloemen-muts op mijn hoofd. Een glimlach kon ik even niet onderdrukken…het was goed zo.
Na 30 minuten (ondertussen een stuk appeltaart en een thee verorbert) mocht de roze badmuts af en werd het mengsel uit mijn haar gespoeld.
Met haar Dyson-föhn koste het weinig tijd om mijn haar droog te krijgen.
Het haar voelde steviger…en in de loop van de avond voelde het schoner, natuurlijker, zachter en gladder.
Een reset van mijn haar…dank je wel, Rachel!
Opmerkelijk is dat mijn haar 24 uur later zelfs nog fris gewassen aanvoelt…

S. Jonkman

Top behandeling

5,0 rating
19 maart 2019

Ik heb een hele fijne behandeling bij Rachel gehad. Ze heeft mij veel geleerd en ik ben veel verder gekomen!

Nassira

Als je met de handen in het haar zit: ga dan naar Rachel. Zij heeft veel kennis en ervaring om je goed op weg te helpen!

5,0 rating
13 maart 2019

Ik ben een tijdje geleden bij Rachel op consult geweest en werd hartelijk ontvangen. Ik was op dat moment nog helemaal nieuw in de wereld van de low & no poo maar daar kwam al snel verandering in. In het consult werd mijn haar getest op porositeit en elasticiteit. De tijd was bijna te kort om de uitgebreide kennis die Rachel bezit over te dragen. Maar door zoveel mogelijk op te schrijven kon ik er daarna zelf thuis mee aan de slag. Dat bleek vooral een kwestie van uitproberen: er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Maar door dit consult wist ik waar ik me op moest richten. Ik ben ondertussen bijna twee maanden shampoo vrij en ondanks dat het proces zoeken blijft heb ik nog steeds veel aan de kennis van Rachel. Iedere keer dat ik mijn haar op een bepaalde manier wil wassen bijvoorbeeld kijk ik even op haar site hoe ik dit het beste kan doen. En het resultaat mag er zijn! Mijn haar is pluisvrij, heeft meer krullen en ik heb minder last van een jeukende hoofdhuid. Daarnaast is Rachel altijd beschikbaar voor vragen en het fijne is dat ze zelf ervaringsdeskundige is wat erg inspirerend werkt!

Paulien

De eerste stap naar gezond haar

5,0 rating
11 maart 2019

Ik had vooraf geen idee wat ik zou kunnen verwachten. Maar van een behandeling bij Rachel knap je net zo op als van een middag shoppen, een lekkere massage of een bezoek aan de schoonheidsspecialist. Ze heeft ontzettend veel verstand van haar en ziet al snel wat jouw haar het beste kan gebruiken. Binnen 1,5 uur heeft Rachel mij voorzien van heel veel goede tips en hebben we een soort behandelplan opgesteld voor mijn totaal dode en verwaarloosde haar. En terwijl de tips doorgesproken werden onderging mijn haar een voedende behandeling, waarna ik zoveel krullen had waarvan ik niet eens wist dat ze er zaten. De behandeling is stap Ă©Ă©n, en nu is het aan mij om echt actie te nemen en te zorgen dat mijn haar blijft stralen. Heel erg genieten en leerzaam in Ă©Ă©n. Zeker een aanrader!

Marjolein

Liefdevolle Haarverzorging

5,0 rating
8 maart 2019

Twee weken terug ontving ik van Rachel een zeer professionele haarbehandeling doorspekt met heel veel liefde/ervaring en kennis.
Mijn ontzettend droge krullen hebben de volledige aandacht gekregen, ze leven weer!
Met alle tips voor de dagelijkse zorg kom ik graag weer terug voor een kuur!

Winnifred

Prettig contact en deskundig advies

5,0 rating
7 maart 2019

Deze week ben ik bij rachel langs geweest voor een consult met behandeling (1,5 uur). Rachel had zoveel te vertellen dat we eigenlijk nog tijd te kort kwamen. Ik ben al twee jaar bezig met minderen van chemisch spul in mijn haar, maar was nog niet waar ik wil zijn. Rachel bekijkt wat jouw haar nodig heeft en ik kreeg veel tips! Mijn haar voelde na de behandeling met de kruiden weer heerlijk luchtig en zacht (dat was lang geleden). Ik ga mij zeker verder verdiepen in de kruiden. Ik vond het een fijn idee dat rachel alles zelf heeft uitgezocht en uitgeprobeerd. Hierdoor gaf zij deskundig advies zonder het gevoel te hebben dat ze je iets probeert te verkopen.

Mirjam

Super handig en grondig haar advies

4,0 rating
5 maart 2019

Vandaag een erg fijn haar advies met behandeling gehad. Rachel is echt een expert, erg bevlogen en enthousiast. Mijn haar zit nu al beter, heel erg bedankt!

Karina

Super fijn!

5,0 rating
2 maart 2019

Voor de tweede keer bij Rachel geweest voor een haarbehandeling. Heel goed en kundig advies gekregen en een heerlijke behandeling. Zeker aan te raden als je je haar op z’n mooist wil hebben.

Emily

Heerlijke behandeling en veel geleerd

5,0 rating
25 februari 2019

Onlangs ben ik bij Rachel in de praktijk geweest voor een advies en behandeling.
Na een uitgebreide test om te kijken hoe de kwaliteit van mijn haar is, heeft ze mijn haar met passende producten gereinigd.
Heel duidelijk heeft ze verteld welke producten ik het beste voor mijn haar kan gebruiken.
Ben er erg enthousiast over en kan nu lekker thuis aan de slag. Mijn haar is al veel zachter en mijn droge hoofdhuid een stuk minder. Kortom; een aanrader

Cindy

Consult bij Rachel.

5,0 rating
24 februari 2019

Zaterdag, 16 maart had ik een afspraak bij Rachel. Een heel hartelijk ontvangst, zowel door Rachel en haar man. Rachel heeft ontzettend veel kennis en ervaring. Je kan kiezen voor een consult met en/of zonder behandeling. Ik had gekozen voor een consult zonder behandeling maar Rachel moest uiteraard wel wat haar van me hebben dus werd er geborsteld, maar dat deed ze ontzettend voorzichtig, wat ik zelf heel fijn vond. Alles wat zij dacht dat ik nodig heb of zou kunnen gebruiken dat schreef ze voor me op. Je gaat gewoon naar huis met een complete handleiding en een deel van haar bevindingen. Je krijgt dus ontzettend veel informatie over je haar en over hoe en op welke manier je je haar dus het beste kan verzorgen en dat is juist wat je mist bij een kapperszaak. Sinds ik de richtlijnen en behandelingen van Rachel volg is mijn haar zoveel meer gezond geworden ten opzichte an de producten die je bij een knipbeurt bij de kapper aangeprezen kreeg.
Rachel, dank je wel voor en je deskundigheid voor wat betreft een Natuurlijke Haarverzorging en voor je hartelijkheid.
Ik kom graag nog een keertje terug voor een complete behandeling!
Groetjes,
Ingrid Hahury

Ingrid Hahury

Nieuw haar

5,0 rating
23 februari 2019

3 weken geleden een consult en behandeling gehad. Mijn haar heeft vocht nodig en mijn hoofdhuid een borsteltje omdat ik met alleen water niet door mijn dikke bos heen kom. Ik ben nog steeds heel blij met mijn ‘nieuwe haar’. De jeuk is praktisch weg, alleen aanwezig wanneer ik weer moet ‘wassen’.
Ik maak nu zelf mijn Aloë Vera gel en heb mooie krullen in plaats van dor haar.
Dankjewel!

Ellen

Verrijkend en persoonlijk

5,0 rating
20 februari 2019

Een aantal weken geleden een bezoek gebracht aan Rachel. Ik ben al een aantal maanden no-poo maar nu met de winterse kou liep ik even vast. Rachel heeft me genoeg tips en handvatten gegeven. De behandeling was heerlijk, gezellig en zeker de reistijd waard!

Marcella