Reviews

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 34 reviews)
Excellent88%
Very good12%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Super!

5,0 rating
18 september 2019

Gisteren heb ik mijn eerste behandeling bij Rachel gehad. Wij kennen elkaar al wat langer dus het was stiekem best leuk om haar weer te zien.
Rachel is heel deskundig en ervaren. Haar uitleg hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven. Haar heatcap had ik al, maar gebruikte ‘m niet. Achteraf zonde, maar nu ik zoveel meer weet en kan (na deze behandeling) ga ik ‘m zeker elke week gebruiken!
Mijn haar voelt eindelijk niet meer droog en glanst weer… yesss!!
Dank Rachel voor je uitleg, het eindresultaat, de lekkere koffie en vooral de gezelligheid!

Filiz

Veel geleerd over mijn eigen haar !

5,0 rating
10 september 2019

Afgelopen zaterdag had ik een afspraak bij Rachel, een warm welkom en een heerlijk kopje thee.
Ik had een consult en een behandeling, wauw wat wist zij veel te vertellen over mijn haar en hoe ik het kon behandelen met natuurlijke producten. Sinds een half jaar behandel ik mijn haar volgens de cg methode, maar het zat tot op heden niet zoals ik had gehoopt. Vaak droog en pluis, dus ook vele verschillende producten gebruikt maar niet het gewenste resultaat. Tijdens de behandeling gebruikte Rachel honing en verschillende poeders en oliën, met als resultaat zachte krullen met toch een cast! En dit met zo weinig producten! Vandaag 4 dagen later pas een refresh gedaan , terwijl ik dat anders iedere dag moest doen. Ik ben super blij met het resultaat en ben Rachel dankbaar dat zij haar enorme kennis met andere wil delen! Ook ik stap nu over op de natuurlijke producten die Rachel ook gebruikt en kon dit ook bij haar kopen/bestellen om er thuis direct mee te starten! Rachel, nogmaals mijn hartelijke dankk!

Anita van Erp

Een kadootje!

5,0 rating
9 september 2019

Afgelopen zaterdag heb ik een heerlijke behandeling bij Rachel gehad. Het was een kadootje! Ik kan het echt iedereen aanraden. Ik kreeg een masker met kruiden, honing en proteïne. Het resultaat was voor mij enorm boven verwachting, zo leuk! Ik wist niet dat ik zoveel krullen had… en… volgens Rachel wordt dat alleen nog maar meer 😊😊 Dat was echt een hele leuke opsteker!
Mijn haar is door verven erg uitgedroogd en pluizig geworden. Ik wilde over op natuurlijke producten, maar ja had dat wel zin en hoe pakt dat uit voor je haar? Rachel heeft me enorm overtuigd. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met de heerlijke kruiden.
Dank je wel Rachel!

Evelien Post

Duidelijke uitleg,neemt de tijd

5,0 rating
9 september 2019

Super ervaring.
Veel geleerd,dure producten niet nodig.
Moedertje natuur is de basis.
Was het waard om bijna 1,5 uur daarnaartoe te rijden.

Bianca

parfum allergie

5,0 rating
7 september 2019

Ik kwam bij Rachel omdat ik graag de curly girl methode wilde doen maar allergisch ben voor parfum en chemische producten. Gelukkig bestaat er een alternatief!
De ayurvedische producten geven een mooi resultaat en ik heb ook veel van Rachel opgestoken over de kwaliteit van mijn haar en de producten, hierdoor kan ik het nu in mijn eigen routine zelf toepassen!
Daar komt bij dat je onder Rachels handen weer helemaal tot rust komt!
Zeker een aanrader!

Petra

nieuwe inzichten

5,0 rating
6 september 2019

rachel was erg gastvrij en geintreseerd,
door een consult en behandeling heb ik veel vaker een goede haar dag 😉
mijn haren zijn niet pluizig/droog meer.
en mijn ooit stijle haar is door de uitgelegde technieken niet stijl meer.
ik had deze ochtend bij rachel voor geen goud willen missen.
heb je twijfels en of vragen of wil je jezelf gewoon verwennen met een kuurbehandeling zal ik zeker weten eens bij rachel langs gaan je krijgt er geen spijt van 😉

ilse

Veel kennis en persoonlijke behandeling

5,0 rating
2 september 2019

Rachel neemt de tijd voor je en weet heel goed waar ze het over heeft. Ik heb genoten van mijn bezoek en ga vol enthousiasme weer verder met verzorging op basis van de natuur voor mijn haar.

Carina Geers

Mijn krullen weer terug 🙂

5,0 rating
26 augustus 2019

Na eindeloos te hebben gezocht wat het beste werkt voor mijn haar, ik wilde er geen goedkope troep meer in doen om ervoor te zorgen dat mijn krullen er goed uitzagen, kwam ik via een Facebook groep Rachel van Natuurlijke Haarverzorging tegen.
Op donderdag 15 augustus was ik bij Rachel voor een consult, ze teste de veerkracht van mijn haar, ik kreeg een kruidenmasker en daarna een lijnzaadgel behandeling.
Nadat mijn haar helemaal droog was, kneep ik in mijn krullen en was ik ontzettend blij met het resultaat 🙂
Een paar dagen later probeerde ik het zelf ook, nu alleen door mijn haar uit te spoelen en daarna weer de lijnzaadgel en nadat het opgedroogd was, de krullen er extra in te knijpen en het resultaat was weer super, ik kreeg ook heel veel complimenten en ik straalde er zelfs van 🙂 Met de kruiden moet ik zelf nog aan de slag, maar ik ben super blij dat ik bij Rachel langs ben geweest. Super bedankt, ik ben weer blij met mijn haar.
Groetjes Cynthia

Cynthia

Heat Cap

5,0 rating
21 augustus 2019

Ik heb een Heat cap gekocht bij Rachel. Ik ben heel blij met mijn Heat Cap! Ideaal voor een at-home pampermomentje. Ik heb mijn gebruikelijke haarmasker gebruikt en dan ongeveer een uur met de Heat Cap op.
Mijn haar krult mooier, is gehydrateerd en zacht, top!

Amber

top ervaring

5,0 rating
16 augustus 2019

Via Instagram heb ik Rachel ”ontdekt”. Nadat ik haar een tijdje heb gevolgd heb ik een afspraak gemaakt.
Tijdens de behandeling nam Rachel de uitgebreid de tijd en behandelde ze mijn haar met heel veel aandacht en zorg. Ze gebruikte natuurlijke producten die mijn haar nodig had. Mijn haar is zienderogen opgeknapt en voelt ook goed aan. Ze gaf heel veel tips waarmee ik meteen aan de slag kan. En het was ook heel gezellig 🙂 over een paar weken ga ik weer!

Erica

leerzaam en interresant

5,0 rating
28 juli 2019

Gelukkig was het heel gemakkelijk te vinden vanaf station Spaarnwoude. Ik vond het bezoek aan Rachel heel leerzaam en heb ook het gevoel dat ze je oprecht wilt helpen om beter haar te krijgen en niet op uit is om alleen maar geld te verdienen of spullen aan te smeren! Vind dat heel fijn! Het is ook echt heel fijn om te leren dat er goedkopere spullen zijn zonder troep erin die je haar ook kunnen verzorgen.

Joyce

Fijne sfeer & Kennisrijke professional

4,0 rating
28 juli 2019

Recentelijk heb ik een haarbehandeling mogen ontvangen van Rachel en zou het iedereen aanraden. Rachel is professioneel, kundig, vriendelijk en gepassioneerd betrokken. Het begon al bij het prettige contact via de whatsapp waarbij ze snel en adequaat reageerde op mijn vragen. Een afspraak was zo gemaakt. Bij haar aangekomen werd ik vriendelijk verwelkomd met een lekker kopje thee. In de woonkamer heeft ze haar eigen plekje met een ruim aanbod aan producten en er hing een prettige sfeer. Rustig, warm, ontspannen en licht, zo zou ik de sfeer willen omschrijven. Tijdens de behandeling bleek dat ze veel kennis van zaken had. Ik kreeg al mijn vragen goed beantwoord. Door haar eigen zoektocht naar de juiste producten had ze veel ervaring. Ze was tevens vriendelijk en ging prettig te werk. Eindresultaat: mijn haar zag er mooi en natuurlijk krullend uit. Nu begin ik het avontuur met het uitproberen van de verschillende producten.

Noortje

heel informatief en gezellig consult!

5,0 rating
15 juli 2019

Heel veel informatie gekregen, met persoonlijke tips & tricks. Na de haren getest te hebben volgde een gepersonaliseerde haar-behandeling.
Ik heb er helemaal zin in om thuis verder te experimenteren!
Het was gezellig, en de thee was erg lekker 🙂

Lijs

Educatief verwennen

5,0 rating
7 juli 2019

Wat een feest, bij Rachel! Al een tijdje was ik CG proof maar voor mijn gevoel deed ik maar wat. Rachel heeft veel kennis in huis om je exact uit te leggen wat waarschijnlijk wel en niet werkt voor jou haar. En woow, mijn haar zit nog steeds (bijna 3 weken later) ontzettend goed na de kuur behandeling bij Rachel. Ineens wordt ik overstroomd met complimentjes, bij de bouwmarkt, in de trein, over mijn haar.
Rachel is een lieve meid die de tijd voor je neemt en ervoor zorgt dat je met een bos mooie slag (of krul), waar je zelf compleet versteld van staat, naar buiten laat lopen

Miranda

Aanrader!!

5,0 rating
23 juni 2019

Als beginner in de no poo wereld heb ik heel veel geleerd tijdens de haarbehandeling van Rachel. Ik ben naar huis gegaan met gevoed haar én met goede tips waar ik thuis mee verder kan! Echt een aanrader!!

Marga

Uitstekende kennis

5,0 rating
12 juni 2019

Een heerlijke haarbehandeling gehad! Veel uitleg gekregen over de producten die gebruikt werden en ook wat voor type haar ik heb en wat ik het beste kan doen aan (natuurlijke) verzorging.

Anna

Informatieve & Voedende middag

5,0 rating
11 juni 2019

Vandaag voor het eerst bij Rachel geweest voor oa een verwenkuurtje & consult. Wat een gezellige en lieve meid die veel weet over hoe je haar natuurlijk te verzorgen. Weer veel bij geleerd en met volle moed zelf verder aan de slag. Bedankt Rachel!

Mariska Kraaij

Skype consult

5,0 rating
23 mei 2019

Vandaag via Skype een gesprek met Rachel gehad. Iets dat ik echt vroeger zal moeten doen. Erg blij over dat ik het nu gedaan heb! Nu weet ik meer over hoe ik tegen mijn droog haar moet doen en kijk met spanning op het resultaat later!

Susanne

Glanzend 🥰

4,0 rating
19 mei 2019

Wat gaat de tijd snel als je bij Rachel bent! Ze begon met twee testen en is daarna mijn haren gaan insmeren met een proteïne papje. Daarna 30 min de Heat cap erop met een lekker theetje erbij. En wat uitleg over o.a de kruiden. Maar omdat ik nogal snel vergeet met zoveel info heb ik dingen opgeschreven en kan alles ook rustig nakijken op de site.
Heerlijke ervaring met als resultaat prachtig glanzend haar!!! Wat was ik daar blij mee!! En mijn man ook!! Nu vind ik het wel lastig om het zo mooi glanzend te houden.. maar ik doe mijn best en ga weer met nieuwe energie verder zonder shampoo!!! (Wat ik al 2,5 jaar doe) Het is echt fijn om even je haar te laten doen even een momentje voor jezelf maar plan er niet strak wat achteraan want bij mij duurde de behandeling iets langer dan 1,5 uur. En dan was het wel haasten..
ondanks dat we er op de terugweg 2,5 uur over hebben gedaan om thuis te komen was het wel de moeite waard!

Janneke

Heerlijk kruidenhaarmasker

5,0 rating
18 mei 2019

Hartelijk ontvangen bij Rachel. Duidelijke uitleg wat ze ging doen en waarom. Mijn haar voelt zacht en schoon. Aanrader!

Tineke de Boer

Met steil haar naar binnen en met krullen naar buiten

5,0 rating
1 mei 2019

Samen met mijn zus heb ik een haar behandeling gehad. Allereerst heeft Rachel de elasticiteit van ons haar getest en een drijf test gedaan. Naar aanleiding hiervan gaf Rachel ons informatie wat ons haar nodig heeft en heeft hier de haarbehandeling op aangepast. We zijn super veel te weten gekomen over welke producten goed zijn voor ons haar en welke producten ons haar niet nodig heeft. Het is zoveel informatie dat het handig is om ondertussen het een en ander op te schrijven. Rachel gaat heel professioneel te werk en weet precies wat ze doet. Of je nu best al wat weet van low poo/no poo of nog niet zoveel, voor iedereen is een consult bij Rachel een goed idee. Rachel heeft ons ook alles verteld hoe wij de krullen, die we kennelijk van nature hebben, kunnen stimuleren en verzorgen.
Een heel leuke meid die je graag helpt om je haren op een goede natuurlijke manier te verzorgen. Écht een aanrader!

Diana Koning

Kuurbehandeling

5,0 rating
18 april 2019

Vorige week een kuurbehandeling gehad bij Rachel en wat een super ervaring was het!!
Altijd wanneer mijn haar ‘niet meer wil’ ga ik naar de kapper zodat het daarna weer meewerkt. Na de voedende behandeling bij Rachel van Natuurlijke haarverzorging zat het precies zoals het ook altijd zit wanneer ik bij de kapper ben geweest. Het zag er weer goed verzorgd uit en voelde een stuk gezonder aan, vooral minder droog.
Dit was al heel erg fijn, maar wat ook prettig was waren de vele tips en tricks om mijn krullende haar in goede conditie te houden en zo die kapper nog langer uit te stellen.
Voor mij een hele fijne ervaring waarbij Rachel echt de tijd heeft genomen om haar kennis en kunde met mij te delen: een aanrader voor iedereen die net als ik snel naar de kapper gaat wanneer je haar ‘moe’is of meer wil weten over hoe je haar goed te voeden en gezond te houden.

Amy

Krullenverzorging met natuurlijke produkten

5,0 rating
14 april 2019

Heb van Rachel goede informatie verkregen wat betreft mijn krullen, zij bekijkt het haar en ziet wat het nodig heeft en adviseert op welke natuurlijke wijze dus met natuurlijke produkten je het kunt verzorgen om daarmee je krullen weer tot leven te krijgen

An

Een heerlijke reset van mijn haar

4,0 rating
29 maart 2019

28 maart was ik op bezoek bij Rachel in Haarlem. Voor allebei spannend, want ik was de eerste man in haar stoel. Uit nieuwsgierigheid gedreven, want wie was toch die dame vol haarkennis, en ik was er ook wel even aan toe na een hectische anderhalf jaar. Na een theetje en wat gebabbel ging ze eerst kijken of mijn haar bleef drijven in een glas water en dat deed het. De rest zonk! Op zich een goed teken..het is een beetje breekbaar en dat klopt ook wel. Mijn haar heeft onbelemmerd kunnen groeien en daarnaast was ik gestart met minder vlees eten. Het gevolg is een eiwit-tekort.
Niet lang daarna pakte ze een haarborstel en ging even lekker los op mijn haar.
Mijn haar werd na 5 minuten borstelen al een stuk zachter.
Daarna smeerde ze een mengsel van aloë vera poeder, tulsi, amla, honing, pr-vitamine B5 en keratine in mijn haar en stak ze een warme zelfgebreide roze bloemen-muts op mijn hoofd. Een glimlach kon ik even niet onderdrukken…het was goed zo.
Na 30 minuten (ondertussen een stuk appeltaart en een thee verorbert) mocht de roze badmuts af en werd het mengsel uit mijn haar gespoeld.
Met haar Dyson-föhn koste het weinig tijd om mijn haar droog te krijgen.
Het haar voelde steviger…en in de loop van de avond voelde het schoner, natuurlijker, zachter en gladder.
Een reset van mijn haar…dank je wel, Rachel!
Opmerkelijk is dat mijn haar 24 uur later zelfs nog fris gewassen aanvoelt…

S. Jonkman

Top behandeling

5,0 rating
19 maart 2019

Ik heb een hele fijne behandeling bij Rachel gehad. Ze heeft mij veel geleerd en ik ben veel verder gekomen!

Nassira

Als je met de handen in het haar zit: ga dan naar Rachel. Zij heeft veel kennis en ervaring om je goed op weg te helpen!

5,0 rating
13 maart 2019

Ik ben een tijdje geleden bij Rachel op consult geweest en werd hartelijk ontvangen. Ik was op dat moment nog helemaal nieuw in de wereld van de low & no poo maar daar kwam al snel verandering in. In het consult werd mijn haar getest op porositeit en elasticiteit. De tijd was bijna te kort om de uitgebreide kennis die Rachel bezit over te dragen. Maar door zoveel mogelijk op te schrijven kon ik er daarna zelf thuis mee aan de slag. Dat bleek vooral een kwestie van uitproberen: er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Maar door dit consult wist ik waar ik me op moest richten. Ik ben ondertussen bijna twee maanden shampoo vrij en ondanks dat het proces zoeken blijft heb ik nog steeds veel aan de kennis van Rachel. Iedere keer dat ik mijn haar op een bepaalde manier wil wassen bijvoorbeeld kijk ik even op haar site hoe ik dit het beste kan doen. En het resultaat mag er zijn! Mijn haar is pluisvrij, heeft meer krullen en ik heb minder last van een jeukende hoofdhuid. Daarnaast is Rachel altijd beschikbaar voor vragen en het fijne is dat ze zelf ervaringsdeskundige is wat erg inspirerend werkt!

Paulien

De eerste stap naar gezond haar

5,0 rating
11 maart 2019

Ik had vooraf geen idee wat ik zou kunnen verwachten. Maar van een behandeling bij Rachel knap je net zo op als van een middag shoppen, een lekkere massage of een bezoek aan de schoonheidsspecialist. Ze heeft ontzettend veel verstand van haar en ziet al snel wat jouw haar het beste kan gebruiken. Binnen 1,5 uur heeft Rachel mij voorzien van heel veel goede tips en hebben we een soort behandelplan opgesteld voor mijn totaal dode en verwaarloosde haar. En terwijl de tips doorgesproken werden onderging mijn haar een voedende behandeling, waarna ik zoveel krullen had waarvan ik niet eens wist dat ze er zaten. De behandeling is stap één, en nu is het aan mij om echt actie te nemen en te zorgen dat mijn haar blijft stralen. Heel erg genieten en leerzaam in één. Zeker een aanrader!

Marjolein

Liefdevolle Haarverzorging

5,0 rating
8 maart 2019

Twee weken terug ontving ik van Rachel een zeer professionele haarbehandeling doorspekt met heel veel liefde/ervaring en kennis.
Mijn ontzettend droge krullen hebben de volledige aandacht gekregen, ze leven weer!
Met alle tips voor de dagelijkse zorg kom ik graag weer terug voor een kuur!

Winnifred

Prettig contact en deskundig advies

5,0 rating
7 maart 2019

Deze week ben ik bij rachel langs geweest voor een consult met behandeling (1,5 uur). Rachel had zoveel te vertellen dat we eigenlijk nog tijd te kort kwamen. Ik ben al twee jaar bezig met minderen van chemisch spul in mijn haar, maar was nog niet waar ik wil zijn. Rachel bekijkt wat jouw haar nodig heeft en ik kreeg veel tips! Mijn haar voelde na de behandeling met de kruiden weer heerlijk luchtig en zacht (dat was lang geleden). Ik ga mij zeker verder verdiepen in de kruiden. Ik vond het een fijn idee dat rachel alles zelf heeft uitgezocht en uitgeprobeerd. Hierdoor gaf zij deskundig advies zonder het gevoel te hebben dat ze je iets probeert te verkopen.

Mirjam

Super handig en grondig haar advies

4,0 rating
5 maart 2019

Vandaag een erg fijn haar advies met behandeling gehad. Rachel is echt een expert, erg bevlogen en enthousiast. Mijn haar zit nu al beter, heel erg bedankt!

Karina

Super fijn!

5,0 rating
2 maart 2019

Voor de tweede keer bij Rachel geweest voor een haarbehandeling. Heel goed en kundig advies gekregen en een heerlijke behandeling. Zeker aan te raden als je je haar op z’n mooist wil hebben.

Emily

Heerlijke behandeling en veel geleerd

5,0 rating
25 februari 2019

Onlangs ben ik bij Rachel in de praktijk geweest voor een advies en behandeling.
Na een uitgebreide test om te kijken hoe de kwaliteit van mijn haar is, heeft ze mijn haar met passende producten gereinigd.
Heel duidelijk heeft ze verteld welke producten ik het beste voor mijn haar kan gebruiken.
Ben er erg enthousiast over en kan nu lekker thuis aan de slag. Mijn haar is al veel zachter en mijn droge hoofdhuid een stuk minder. Kortom; een aanrader

Cindy

Consult bij Rachel.

5,0 rating
24 februari 2019

Zaterdag, 16 maart had ik een afspraak bij Rachel. Een heel hartelijk ontvangst, zowel door Rachel en haar man. Rachel heeft ontzettend veel kennis en ervaring. Je kan kiezen voor een consult met en/of zonder behandeling. Ik had gekozen voor een consult zonder behandeling maar Rachel moest uiteraard wel wat haar van me hebben dus werd er geborsteld, maar dat deed ze ontzettend voorzichtig, wat ik zelf heel fijn vond. Alles wat zij dacht dat ik nodig heb of zou kunnen gebruiken dat schreef ze voor me op. Je gaat gewoon naar huis met een complete handleiding en een deel van haar bevindingen. Je krijgt dus ontzettend veel informatie over je haar en over hoe en op welke manier je je haar dus het beste kan verzorgen en dat is juist wat je mist bij een kapperszaak. Sinds ik de richtlijnen en behandelingen van Rachel volg is mijn haar zoveel meer gezond geworden ten opzichte an de producten die je bij een knipbeurt bij de kapper aangeprezen kreeg.
Rachel, dank je wel voor en je deskundigheid voor wat betreft een Natuurlijke Haarverzorging en voor je hartelijkheid.
Ik kom graag nog een keertje terug voor een complete behandeling!
Groetjes,
Ingrid Hahury

Ingrid Hahury

Nieuw haar

5,0 rating
23 februari 2019

3 weken geleden een consult en behandeling gehad. Mijn haar heeft vocht nodig en mijn hoofdhuid een borsteltje omdat ik met alleen water niet door mijn dikke bos heen kom. Ik ben nog steeds heel blij met mijn ‘nieuwe haar’. De jeuk is praktisch weg, alleen aanwezig wanneer ik weer moet ‘wassen’.
Ik maak nu zelf mijn Aloë Vera gel en heb mooie krullen in plaats van dor haar.
Dankjewel!

Ellen

Verrijkend en persoonlijk

5,0 rating
20 februari 2019

Een aantal weken geleden een bezoek gebracht aan Rachel. Ik ben al een aantal maanden no-poo maar nu met de winterse kou liep ik even vast. Rachel heeft me genoeg tips en handvatten gegeven. De behandeling was heerlijk, gezellig en zeker de reistijd waard!

Marcella