Reviews

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 79 reviews)
Excellent90%
Very good10%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Natuurlijke haarverzorging-expert!

4,0 rating
19 mei 2020

Ik vond het heel aangenaam bij Rachel. Ze weet veel van alle producten die ze gebruikt en van haar in het algemeen. Samen met haar stel je je eigen masker samen, dat voelt alsof je jezelf een klein cadeau geeft. Al met al een hele fijne ervaring 🙂

Linda

Top!!

5,0 rating
18 mei 2020

Nog nooit iemand ontmoet die zooooooo veel van haar weet!!! Ook super leuk dat je echt merkt dat Rachel haar passie er ligt en ze daardoor met alle plezier al je vragen beantwoordt. Ik merk enorm verschil in mijn haar sinds ik de producten van Rachel gebruik, super blij mee!

Kyra Prins

Nooit meer onnatuurlijke producten in je haar gebruiken

5,0 rating
15 mei 2020

Deze week was ik bij Rachel thuis voor een consult en een kuurbehandeling. Zelf vind ik het erg belangrijk om alleen producten te gebruiken die 100% natuurlijk zijn en Rachel is hierin, op haargebied, echt gespecialiseerd. Na enige tijd mijn haar alleen gewassen te hebben met water was ik erg benieuwd wat Rachel zou vinden van de gezondheid van mijn haar. Om de gezondheid vast te stellen deed ze een aantal haartesten. Mijn haar is gezond maar wel vochtarm en ik had build-up door voornamelijk kalk uit water. Rachel maakte een mengsel van verschillende Ayurvedische haarkruiden, na een heerlijk ontspannen half uurtje met de heat cap op was het eindresultaat bijna daar. Na het spoelen bracht Rachel nog een lijnzaadgel aan in de lengtes. Toen mijn haar was opgedroogd voelde het ‘eindelijk’ weer heerlijk zacht, natuurlijk-schoon en luchtig aan. Ik ga het kruidenmengsel die Rachel voor mij heeft samengesteld nu ook thuis gebruiken en eigenlijk weet ik nu al; ik wil nooit meer anders. Nogmaals enorm bedankt Rachel en keep up the good work!

Sandra

Fijn en relax…

5,0 rating
14 mei 2020

Na een tel. consult ivm corona, heel blij dat ik nu live naar Rachel toe kon.
In het echt kon ze mij nog veel meer vertellen en uitleggen over m’n eigen haar!
Mijn haar is nu heel zacht en de krullen blijven er zelfs inzitten.
Dankzij haar kennis al een maand zonder shampoo!!!! 🥳

Corine

Fijne adviezen

5,0 rating
23 april 2020

Het inmiddels zo’n twee maanden geleden dat ik bij Rachel geweest ben. Ik heb last van alopecia androgenetica en wilde kijken of ik op een andere manier dan medicatie mijn haaruitval kan tegengaan.
Rachel gaf goede adviezen over producten en stemt deze echt af op je wensen en haarsoort. Inmiddels was ik zelf alleen nog maar met kruiden, voelt mijn haar fijner aan en glanst het meer. Over de haaruitval durf ik heel voorzichtig te zeggen dat het iets afneemt!

Anne

Maatwerk en praktisch toepasbare adviezen

5,0 rating
22 april 2020

Door het online consult met Rachel heb ik mijn eigen haar op een hele nieuw manier leren kennen. Naast haar adviezen gebaseerd op veel kennis, luistert Rachel goed naar wat past in je eigen leven en routines. Daardoor zijn haar adviezen op maat en praktisch toe te passen. Heel blij met haar hulp!

Dana

Super consult!

5,0 rating
1 april 2020

Ivm Corona een skype consult ingepland. Rachel heeft echt ontzettend veel kennis. Na al ruim een jaar low poo te zijn en heel veel forums, blogs etc gelezen te hebben, veel geprobeerd te hebben en ook veel frustratie te hebben gevoeld, kreeg ik nu eindelijk op al mijn vragen een antwoord. Door de tests (porositeit en elasticiteit) heb ik nu ook goed zicht op welk type haar ik heb en wat mijn haar nodig heeft. Heel veel is duidelijk maar vooral ook logisch nu wat ik vooral wel en wat ik vooral niet moet doen. Ik heb veel inzicht gekregen. Bij Rachel heb ik shampoo- en maskeringrediënten gekocht en daar ga ik vanavond mee aan de slag. Ik heb er vertrouwen in! Misschien wordt het nog even wennen in het begin maar ik ben vastberaden dit vol te houden! Mijn tip: als je vragen hebt, worstel niet langer, gewoon een consult met Rachel inplannen en je hebt op al je vragen een antwoord.

Kim

Rachel een expert met huid en haar.

5,0 rating
28 maart 2020

Ik maakte een afspraak bij Rachel omdat nieuwsgierig was of het zou helpen tegen mijn klachten. Helaas moest de kuurbehandeling omgezet worden in telefonisch consult vanwege de corona crisis. Ondanks dat heeft ze geweldige adviezen gegeven. Na 1 x no poo wassen is de jeuk al vermindert en ga ik er zeker mee door. Ben benieuwd naar het resultaat. Rachel doet geweldig werk en is echt een aanrader als je gezond haar wil en een gezonde hoofdhuid.
Hartstikke bedankt!

Sevilla

Veel geleerd

5,0 rating
16 maart 2020

Rachel weet erg veel, ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. Mijn haar doet er ondanks de behandeling vast nog even over om echt mooi te worden, maar het begin is er: ik kan weer verder experimenteren!

Anoniem

Mijn haar mag weer los gedragen worden!

5,0 rating
10 maart 2020

Een tijde geleden heb ik een afspraak met Rachel gemaakt omdat mijn haar best wel dof en uitgedroogd eruit zag. Ik heb lang, krullend haar maar ik kon hem al lang niet meer los dragen want het zag er gewoon niet uit (volgens mij😅).
Rachel heeft mij een geweldige haarkeur gegeven: met kruiden die mijn haar weer levendig hebben laten uitzien. Zij heeft ook heel veel ervaring en kon daarom ook goede tips geven die ik nog steeds volg en daarom ben ik weer erg blij met mijn haar. Bij Rachel heb ik 4 zakjes met verschillenden kruiden gekocht die ik af en toe gebruik: mijn haar heeft zeker al 10 jaar lang niet zo goed eruitgezien als nu! Bedankt Rachel!

Romina

Geweldig!

5,0 rating
9 maart 2020

Ontzettend leerzaam! Je kan met alle vragen terecht. Ook maakt zij alles begrijpbaar. Ik heb een heerlijk kruidenmasker gekregen om meer te hydrateren en het verschil is duidelijk zichtbaar. Ik heb een pot kruiden bij haar gekocht zodat ik het thuis ook kan uitproberen. Ze heeft mij ontzettend enthousiast gemaakt over ayurvedische kruiden als haar verzorging.

Denise

Top!!!

5,0 rating
25 februari 2020

Rachel heeft ervoor kunnen zorgen dat ik mijn zoektocht naar wat mijn haar nu echt nodig heeft stop kan zetten……eindelijk.
Na een consult kon ze mij goed vertellen waar mijn haar behoefte aan heeft.
Ze heeft mij veel tips gegeven die ik thuis makkelijk toe kan passen.
Het was fijn om van haar te mogen leren en om mijn haar te laten verwennen door haar met een heerlijk masker.
Warme groet,
Albertine

Albertine

Goed op weg geholpen

5,0 rating
24 februari 2020

Op zoek naar een betere haarverzorging, kwam ik op de site van Rachel terecht. Haar aanpak met de kruiden sprak me aan en ze heeft me met haar consult en behandeling goed op weg geholpen. Ze heeft veel verstand van zaken en er plezier in haar kennis te delen. Mijn haar voelde na de behandeling goed aan en zag er verzorgd uit. Kom graag nog een keer bij haar terug.

Emmie

Fijne, ontspannende haarkuur

5,0 rating
22 februari 2020

Het was bij Rachel heel prettig. Mijn haar is ook heel blij 👍

Lydia

Fijne behandeling, goed advies en vriendelijke nazorg. Top! 🙂

5,0 rating
20 februari 2020

Als man met oorspronkelijk krullend haar wilde ik met het weer langer laten worden de krullen er weer goed in krijgen op een zo natuurlijk mogelijke wijze.. vaker wassen met normale shampoo deed de krullen geen goed..
Na een test van mijn haartype heeft Rachel het haarmasker samengesteld en kreeg ik een fijne hoofdmassage. Tijdens het inwerken gezellig gekletst met Rachel over haar en het leven.
Het effect op mijn haar was prima en het zat gelijk prima de volgende dagen. Rachel heeft mij de lijst doorgegeven met ingredienten voor masker en gel en zo ben ik er zelf mee aan de slag gegaan. Ook de maanden na de behandeling kon ik voor wat bijsturen van de behandeling bij Rachel terecht. Al met al was het een prima ervaring en kan ik ook voor mannen de behandeling en het consult aanraden!

Robin James

Superfijn haarconsult

5,0 rating
17 februari 2020

Ik ben bij Rachel langs geweest voor een haarconsult. Ik wilde graag weten hoe de conditie was van mijn haar want ik kwam er zelf niet uit. Rachel heeft gekeken naar de elasticiteit, porositeit en dikte van mijn haar.
Ik heb veel informatie en persoonlijke tips gekregen over het verzorgen en voeden van mijn haar. En welke producten ik kan toepassen. Met veel ethouaisate ga ik hier thuis mee aan de slag!
Dankjewel Rachel!

Fatima

Goeie informatie en fijne behandeling

5,0 rating
16 februari 2020

Ik vond de haarbehandeling en de vele informatie die ik kreeg erg fijn en ik ga er thuis mee aan de slag om mijn dunne haar aan te pakken. Rachel heeft een hartelijke persoonlijkheid die je thuis laat voelen, de behandeling was aangenaam en en voor herhaling vatbaar.

Jolanda

Geweldig!!

5,0 rating
15 februari 2020

Een geweldige ochtend gehad bij Rachel. Zoveel tips, tricks en handvaten gekregen. Nu al een enorm groot verschil. Meer krul, meer volume en veel minder droog. Ontzettend tevreden. Wil nu al niet meer anders. Kan het iedereen aanraden!

Marieke Schilder

Aanrader

5,0 rating
15 februari 2020

Ik ben blij dat ik bij Rachel ben geweest.
Mijn krullen zien er zo mooi uit.
Kreeg veel tips en zij nam de tijd voor je.
Zeker een aanrader!

Noha

Super haar behandeling/kuur gehad

5,0 rating
14 februari 2020

Vandaag een kuur gehad voor mijn haar en wat ben ik er blij mee! Mijn haar heeft nog nooit zo vol en gezond aangevoeld. Er hangt een gezellige sfeer en alle vragen worden goed behandeld. Echt een aanrader voor een gezonde volle bos haar! Heel erg bedankt.

Nathalie

Prettige leerzame ochtend

5,0 rating
26 januari 2020

Rachel heeft mij een kuur behandeling gegeven, waarbij ik tegelijkertijd heel veel vragen kon stellen en zij me haar ervaringen vertelde. Ik kwam thuis met super veel goede tips, veel meer krullen én heb na een paar dagen nog steeds haar dat veel fijner aanvoelt.

Marieke

Aanrader!

5,0 rating
19 januari 2020

Kuurbehandeling gehad. Merkte meteen dat dit veel beter is voor mijn hoofdhuid.
Veel vragen kunnen stellen en veel adviezen gekregen over krullen. Rachel neemt echt de tijd.
Het was de rit naar Haarlem waard!

Chantal

Super fijne behandeling!

5,0 rating
15 januari 2020

Ik ben heel blij dat ik bij Rachel terecht ben gekomen. Het was een fijne behandeling en ze heeft antwoord op al je vragen:) Ik ben dankbaar dat ik via Rachel kennis heb mogen maken met deze mooie manier van het verzorgen van je haar. Ik ben weggegaan met veel goede tips! Aanrader!

Maud

Rachel heeft veel kennis van natuurlijke haarverzorging

5,0 rating
13 januari 2020

Omdat ik last heb van een erg droge hoofd huid en tegelijkertijd ook snel last heb van vet haar zat ik met m’n handen in het haar. Rachel heeft me een kuur behandeling gegeven, dat was heerlijk. Maar ben vooral ook heel erg blij met de tips die ze heeft gegeven. Ze legt alles rustig en vakkundig uit. Ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen en zij heeft zo veel kennis waarmee ze je een heel eind op weg kan helpen. Ook na de behandeling kan je Rachel nog mailen met vragen. Echt een aanrader!

Eva

Veel kennis

4,0 rating
11 januari 2020

Rachel heeft het goed voor elkaar. Fijn welkom en plek. Ze weet enorm veel over haar en krullen en natuurlijke producten. Heb kuurbehandeling gehad en veel uitleg en tips. Aanrader

Mireille

Erg leerzaam en effectief!

5,0 rating
11 januari 2020

Afgelopen week was ik bij Rachel voor een consult en passende behandeling. Zó veel geleerd over mijn haar eigenschappen, wat het nodig heeft en hoe te behandelen en stylen.
Rachel neemt royaal tijd en legt alles duidelijk uit. Ze heeft ontzettend veel kennis over de producten die ze gebruikt en laat stap voor stap zien wat ze doet. Dus als ik dit thuis ga proberen, moet het goed komen😉
Mijn haar is enorm opgeknapt door de behandeling, heerlijk zacht en gevoed. Mijn krullen komen weer helemaal tot hun recht!
Rachel, ontzettend bedankt voor het delen van je kennis!

Annemartine

Fijne behandeling

5,0 rating
15 december 2019

Ik was echt verrast hoeveel krullen ik had na de behandeling. Lijnzaad is de nieuwe gel. Ik gebruik niets anders meer na het wassen!

Marleen

Zeer tevreden, echt waar!

5,0 rating
9 december 2019

Beste lezer,
Aan de hand van dit bericht wil ik je mijn ervaring delen met Natuurlijkehaarverzorging.
Afgelopen week ben ik langs geweest voor een consult +kuurbehandeling. Ik werd erg goed opgevangen en behandeld. Ze is erg behulpzaam en staat gedurende behandeling open voor allerlei vragen omtrent haarverzorging. Er werd gekeken naar wat voor haar ik had en hoe mijn hoofdhuid eruit zag. Aan de hand van de check kon ze met duidelijke onderbouwing van theorieën aangeven wat er aan de hand was. Dit vond ik erg fijn om te horen. Vervolgens start de kuurbehandeling met het maken van een persoonlijke haarmasker. Dit werd erg zorgvuldig gemaakt. Ze gaf ook duidelijk aan welke producten ze aan het gebruiken was en waar dit voor dient. Het verschil kon ik gelijk na de behandeling ook goed voelen. Voor natuurlijke haar verzorging ben je bij Rachel echt bij het juiste adres, geen twijfels aan. Ik kan iedereen aanraden om een keer langs te gaan.
Bedankt !
Groet,
Zeynep

Zeynep

Aanrader

5,0 rating
2 december 2019

Iets meer dan een week geleden ben ik bij Rachel geweest voor een behandeling. Ik had me nog niet heel erg verdiept in de natuurlijke haarverzorging, maar was erg nieuwsgierig geworden door haar blog. Ik heb een afspraak gemaakt omdat ik het fijn vond om advies te krijgen en ik niet alles hoef uit te proberen. Ze is begonnen met te kijken naar wat mijn haar nodig heeft. Hierna heeft ze mij uitgelegd hoe ik met Ayurvedische kruiden mijn haar kan wassen en voeden. Ook heeft ze het lijnzaadgel recept uitgelegd. Beiden heeft ze vervolgens toegepast op mijn haar. De lijnzaadgel voelde voor mij niet prettig toen mijn haar opgedroogd was (het voelde wat stug), maar het heeft mijn haar wel erg verzorgd. Ik heb het met water uitgespoeld en daarna was mijn haar heerlijk zacht. Ook zat er een mooie krul in mijn haar en mijn haar oogde minder droog. Rachel heeft mij daarna nog advies gegeven welke producten ik in plaats van de lijnzaadgel kan gebruiken. Deze tips ga ik zeker uitproberen.
Ik heb het een ontzettend leuke en leerzame middag gevonden. Rachel zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en legt alles heel duidelijk en geduldig uit. Ik ben geïnspireerd geraakt om mij verder te gaan verdiepen in natuurlijke haarverzorging. Ik ga er zeker verder mee aan de slag.

Femke

Verwachtingsvol…

5,0 rating
29 november 2019

Een week geleden hebben mijn dochter en ik een eerste bezoek gehad bij Rachel. De ontvangst is super vriendelijk en warm. Rachel legt alles duidelijk en uitgebreid uit. Ze neemt de tijd en je voelt je heerlijk verwend aan het eind. Al gelijk na de eerste behandeling met een mix van kruiden was er goede verbetering te merken op de hoofdhuid van mijn dochter. Mijn hoofdhuid bleek gezond. Ik was al maanden geleden overgestapt naar de no-poo methode. Zowel mijn dochter als ik gingen naar huis met een slag in ons haar. Rachel haar advies voor mij was: krullen hebben veel vocht nodig dus elke keer na het wassen veel lijnzaadgel. Het was een fijne ervaring en we gaan door om ons haar op natuurlijke wijze te behandelen.

Esther Cohen

Aanrader!

5,0 rating
22 november 2019

Een tijdje terug was ik bij Rachel voor een consult en behandeling. Ze heeft toen een receptje van Ayurvedische kruiden voor me gemaakt om voortaan m’n haar mee te wassen en me uitgelegd hoe ik dat het beste kon doen. Ik heb het nu een paar weken uitgeprobeerd, en wow! Ik dacht dat mijn haar de afgelopen jaren zomaar veel steiler geworden was, maar door haar tips beginnen m’n krullen weer tot leven te komen! Ze hebben nog even nodig om echt te herstellen, maar het is binnen 3 weken al echt een verschil. De wasmethode bevalt ook erg goed, en het lijnzaadgel-recept ook! Het is ook lekker zacht nu. Ik had al zo lang zelf lopen klungelen met no-poo en het vaak tijdelijk laten zitten omdat het na maanden proberen nog steeds niks werd. Het is super fijn dat het door Rachel nu gelijk helemaal goed gaat, en zelfs volledig zonder transitieperiode. En wel grappig: m’n handen voelen nu steeds super zacht en moisturised nadat ik m’n haar heb gewassen haha. M’n hoofdhuid kan niet anders dan heel blij zijn met dit alles!

Jikke

Een weldaad zo’n haaranalyse & haarkuur!

5,0 rating
18 november 2019

De haarbehandeling bij Rachel heb ik als een verwenmoment voor mezelf en mijn haren ervaren. Wat een bron aan informatie geeft ze als waarde weg tijdens de behandeling, ik ben nog nooit zoveel te weten gekomen, ook niet bij een kapper! En daarnaast is Rachel ook een integere en liefdevolle persoon, die je met groots respect benadert. Het liefst zou ik, als het kon, iedere week mijn haar door Rachel laten doen, want mijn haar heeft nog nooit zo mooi eruit gezien en gezeten. Helaas moet ik morgen toch echt mijn haren gaan wassen en dan ziet het er vast niet zo goed uit als toen ik bij haar vandaan kwam. In mijn badkamer staat in ieder geval de Low Poo Conditioner klaar en wie weet kom ik zelf aardig in de richting dankzij Rachel’s vele waardevolle en handige tips.
Lieve Rachel, je bent een parel en blij dat ik je heb mogen ontmoeten. Dankjewel ook voor de bijzondere kaart, die je me gaf. Namasté 🙏🏼

Ilona

Top ervaring

5,0 rating
14 november 2019

Het was een lange rit,maar ik had het er graag voor over. Rachel nam alle tijd om je vragen te beantwoorden. Ook fijn om te weten wat je haar nodig heeft dmv de haartestjes. Het was heel veel informatie. Tussendoor hebben we notities gemaakt. Ik ga zeker verder om mijn haar te behandelen met ayurvedische kruiden.. echter is via de loulandsite zijn vele kruiden vaak uitverkocht.. jammer. Rachel, bedankt voor de super tips..! Gr

Claudia duthler

Unieke haar deskundige

5,0 rating
13 november 2019

Waar kappers stoppen met het analyseren van het haar, begint Rachel. Zij voert testen uit met jouw haar en gaat deze analyseren, om zo een op maat gemaakt oordeel te geven over behandelingen, wassen en het verzorgen om een prachtige bos haar te krijgen. De producten verkoopt ze niet alleen zelf en de prijzen zijn zeer betaalbaar. Ze is een vakvrouw pur sang.

Carmeb Goedhart

Leerzaam verwenmoment

5,0 rating
10 november 2019

Wat weet Rachel veel over natuurlijke haarverzorging! Al mijn vragen wist ze te beantwoorden, ze heeft veel tips om het beste uit je krullen te halen en ik ging dan ook heerlijk ontspannen naar huis met een weldoorvoede haardos. Er is nog wel werk aan de winkel maar met alle tips kan ik zelf aan de slag. Kortom, voor iedereen die wil leren op welke manieren je je krullen het best kan voeden en verzorgen. Rachel, bedankt!

Pascale

Leerzaam, leuk en lekker!

5,0 rating
8 november 2019

Vanochtend heb ik toegepast wat ik bij Rachel vorige week geleerd heb. Mijn haar is zacht, gevoed, pluisvrij en krullend. Heel blij dat t nu “ineens” wel lukt dankzij de tips van Rachel!
Ondanks dat ik al enige tijd deze pagina volg en zelf met de Ayurvedische kruiden aan de gang was gegaan heb ik veel opgestoken van het consult bij Rachel. Vooral waarom bepaalde ingrediënten in het masker en de technieken. En ik kwam met golven haar en vertrok met een bos krullen!
Rachel is een lieve vrouw die met veel geduld al je vragen beantwoordt. Een consult is sowieso een aanrader en ook een heerlijk cadeau (aan jezelf of aan een ander).

Connie

Aanrader!! Zo blij dat ik overgestapt ben naar deze manier van je haren wassen.

5,0 rating
7 november 2019

Inmiddels is het al weer een paar weken gelden dat ik bij Rachel ben geweest. Wat een eye-opener was dit bezoek. Zoveel goede tips en informatie ontvangen. Ik ben dan ook naar huis gegaan met heel wat kruiden en de heat cap. Na het bezoek aan Rachel ben ik gelijk overgegaan naar deze methode van mijn haren wassen. De eerste twee keren was het zoeken hoe dat het makkelijkste ging, maar nu een aantal weken verder ben ik zo tevreden.
Mijn haar ziet er zoveel beter, gezonder en mooier uit. En als je de methode eenmaal goed onder de knie hebt dan is het zo gemakkelijk.
Ik wil Rachel heel erg bedanken voor haar hulp en informatie. Daarnaast kan ik iedereen aanraden om langs haar te gaan, al is het alleen maar om je haar een oppepper te geven.

Suzanne van Teijlingen

Leerzaam in ontspannen sfeer

5,0 rating
27 oktober 2019

Het was heel ontspannen en leerzaam! Ik heb veel geleerd over mijn haareigenschappen en hoe ik daar het beste voor kan zorgen. Het is een aanrader om een afspraak te maken bij Rachel.

Floortje

Consult of wellness-ervaring!

5,0 rating
16 oktober 2019

Nu ik een maandje bezig was met CG dacht ik toch maar eens een ervaringsdeskundige op te zoeken voor een consult. Nou, dat was moeilijker dan ik gedacht had. Rachel had een wachtlijst, maar door een afzegging kon ik op het laatste moment toch komen.
Het was heerlijk! We begonnen met een kopje thee en in de tussentijd werd de porositeit van mijn haar bepaald.
Dat samen met de elasticiteit van mijn haar bepaalde de kruidenmix die ik in mijn haar zou krijgen.
Rachel legde heel goed uit welke kruiden waarvoor dienden, en ik kreeg dus een persoonlijke samenstelling om mijn haar en hoofdhuid te voeden en te reinigen.
Tijdens het intrekken van de kruiden kon ik alles vragen en gaf ze heel duidelijke uitleg over wat ik thuis nog allemaal kon doen om mijn haar mooier te krijgen.
Na het uitspoelen (vergeet het koude water niet: brain freeze!) legde Rachel uit hoe je de lijnzaadgel of aloe vera gel moest aanbrengen (vooral niet te weinig). Daar ga ik dus duidelijk de mist in!
Na het diffusen was ik klaar en mocht ik thuis, als het haar echt goed droog was, de cast eruit kneden.
Dat heb ik gedaan in het bijzijn van mijn moeder. Toen ik haar vertelde dat ik bij Rachel was geweest, omdat mijn haar altijd zo pluizig is, en ik graag wilde weten wat ik eraan kon doen, zei ze alleen maar: kort knippen!
Maar ze was super enthousiast toen ik klaar was met de cast en mijn krullen liet zien, en vroeg of Rachel echt geen krultang had gebruikt!
Als jij ook met je handen in het haar zit of gewoon eens een fijne behandeling wilt voor je krullen: Gewoon doen!!

Susanne den Hollander

Anti-pluis

4,0 rating
14 oktober 2019

In mijn haar zit slag en ik kleur al jaren mijn uitgroei. De combinatie van die twee factoren maakten dat mijn haar erg pluizig was. Met allerlei voedende stoffen en een heerlijk warme muts heeft Rachel de pluis er uit gekregen. Ik heb mijn haar sindsdien nog niet gewassen. Ik hoop dat het voorlopig zo blijft en dat de dingen die ik heb geleerd goed anti-pluis werken.

Margreet

100% tevreden over mijn haar na de behandeling

5,0 rating
14 oktober 2019

Zaterdag ben ik bij Rachel geweest ivm een haar analyse en een kuurbehandeling. ik heb altijd krullen gehad maar in de loop der jaren is mijn haar heel dun,droog en pluizig geworden zeker na het wassen met allerlei shampoo die ik gebruikte werd mijn haar nog meer droog. Rachel is een lieve dame een expert, zij weet heel veel over het haar en geeft je goed advies hoe je haar het beste kan verzorgen met natuurlijk producten. voor mij was heel leerzaam. Na de kuurbehandeling zag mijn haar heel zacht en gezond uit, super blij mee. Dus dames heb je haarproblemen bij deze wil ik iedereen aanraden om bij Rachel langs te gaan.
Rachel via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor je advies en de behandeling.
lieve groetjes
Fahima.

Fahima

Nu weet ik waarom ik mijn krullen weer terug heb

5,0 rating
6 oktober 2019

Een week na de behandelkuur bij Rachel en mijn krullen weer terug zijn moest ik dit weekend het zelf doen. Even experimenteren om de juiste lijnzaad gel te maken en de shampoo op basis van de kruiden te maken, maar het is mij gelukt. Het is even wennen dat je meer tijd kwijt bent, maar mijn krullen en geen pluizig haar meer zijn het dubbel en dwars waard. Dank je wel voor het advies Rachel en de behandeling om het van jou te mogen leren.

Nelly

Heat cap

4,0 rating
28 september 2019

Wat een enorme ervaring!
In plaats van uren met huishoudfolie om je hoofd met als doel de conditioner of het haarmasker in te laten trekken, ben je nu met een halfuurtje klaar.
De heatcap is een geweldige uitvinding!
De producten worden door de warmte goed opgenomen in je haar. Daarnaast is het een heerlijke ontspanning om die warmte op je hoofd te voelen.
Te weten dat je haren goed worden gevoed, doet een mens toch goed!
Mocht je eens hoofdpijn hebben dan kun je de heatcap ook anders gebruiken. Wikkel de heatcap bijv eerst in een doek ter bescherming en leg de cap dan in de vriezer voor een halfuurtje.
Klaar voor gebruik en voordat je het weet is je hoofdpijn weg.
Rachel bedankt voor het verzorgen van de snelle levering van deze prachtige heatcap!
Ik ben er heel erg blij mee en mijn krullen zijn beter gedefinieerd.

Inge

Goed advies

5,0 rating
21 september 2019

Rachel heeft mij heel goed kunnen vertellen wat mijn haar nodig heeft en hoe ik mijn haar het beste kan verzorgen.
Eerst hebben we een porositeit testje gedaan en daarna een hele fijne kuur met verschillende Ayurvedische kruiden. Mijn haar voelde super aan na afloop en heeft meerdere dagen goed gezeten.

Marnette van Hattum

Super!

5,0 rating
18 september 2019

Gisteren heb ik mijn eerste behandeling bij Rachel gehad. Wij kennen elkaar al wat langer dus het was stiekem best leuk om haar weer te zien.
Rachel is heel deskundig en ervaren. Haar uitleg hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven. Haar heatcap had ik al, maar gebruikte ‘m niet. Achteraf zonde, maar nu ik zoveel meer weet en kan (na deze behandeling) ga ik ‘m zeker elke week gebruiken!
Mijn haar voelt eindelijk niet meer droog en glanst weer… yesss!!
Dank Rachel voor je uitleg, het eindresultaat, de lekkere koffie en vooral de gezelligheid!

Filiz

Veel geleerd over mijn eigen haar !

5,0 rating
10 september 2019

Afgelopen zaterdag had ik een afspraak bij Rachel, een warm welkom en een heerlijk kopje thee.
Ik had een consult en een behandeling, wauw wat wist zij veel te vertellen over mijn haar en hoe ik het kon behandelen met natuurlijke producten. Sinds een half jaar behandel ik mijn haar volgens de cg methode, maar het zat tot op heden niet zoals ik had gehoopt. Vaak droog en pluis, dus ook vele verschillende producten gebruikt maar niet het gewenste resultaat. Tijdens de behandeling gebruikte Rachel honing en verschillende poeders en oliën, met als resultaat zachte krullen met toch een cast! En dit met zo weinig producten! Vandaag 4 dagen later pas een refresh gedaan , terwijl ik dat anders iedere dag moest doen. Ik ben super blij met het resultaat en ben Rachel dankbaar dat zij haar enorme kennis met andere wil delen! Ook ik stap nu over op de natuurlijke producten die Rachel ook gebruikt en kon dit ook bij haar kopen/bestellen om er thuis direct mee te starten! Rachel, nogmaals mijn hartelijke dankk!

Anita van Erp

Een kadootje!

5,0 rating
9 september 2019

Afgelopen zaterdag heb ik een heerlijke behandeling bij Rachel gehad. Het was een kadootje! Ik kan het echt iedereen aanraden. Ik kreeg een masker met kruiden, honing en proteïne. Het resultaat was voor mij enorm boven verwachting, zo leuk! Ik wist niet dat ik zoveel krullen had… en… volgens Rachel wordt dat alleen nog maar meer 😊😊 Dat was echt een hele leuke opsteker!
Mijn haar is door verven erg uitgedroogd en pluizig geworden. Ik wilde over op natuurlijke producten, maar ja had dat wel zin en hoe pakt dat uit voor je haar? Rachel heeft me enorm overtuigd. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met de heerlijke kruiden.
Dank je wel Rachel!

Evelien Post

Duidelijke uitleg,neemt de tijd

5,0 rating
9 september 2019

Super ervaring.
Veel geleerd,dure producten niet nodig.
Moedertje natuur is de basis.
Was het waard om bijna 1,5 uur daarnaartoe te rijden.

Bianca

parfum allergie

5,0 rating
7 september 2019

Ik kwam bij Rachel omdat ik graag de curly girl methode wilde doen maar allergisch ben voor parfum en chemische producten. Gelukkig bestaat er een alternatief!
De ayurvedische producten geven een mooi resultaat en ik heb ook veel van Rachel opgestoken over de kwaliteit van mijn haar en de producten, hierdoor kan ik het nu in mijn eigen routine zelf toepassen!
Daar komt bij dat je onder Rachels handen weer helemaal tot rust komt!
Zeker een aanrader!

Petra

nieuwe inzichten

5,0 rating
6 september 2019

rachel was erg gastvrij en geintreseerd,
door een consult en behandeling heb ik veel vaker een goede haar dag 😉
mijn haren zijn niet pluizig/droog meer.
en mijn ooit stijle haar is door de uitgelegde technieken niet stijl meer.
ik had deze ochtend bij rachel voor geen goud willen missen.
heb je twijfels en of vragen of wil je jezelf gewoon verwennen met een kuurbehandeling zal ik zeker weten eens bij rachel langs gaan je krijgt er geen spijt van 😉

ilse