Reviews

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 91 reviews)
Excellent90%
Very good9%
Average1%
Poor0%
Terrible0%

Fijn uitgebreid & rustig consult

5,0 rating
13 juli 2020

Ik ben nog wat nieuw met natuurlijke haarverzorging. Nu heb ik de juiste tools en producten. Rachel gaf tussen het consult door, veel informatie over mijn haartype en wat ik kon gebruiken hiervoor. Goed voorbereid en werkt op een rustige manier. Leuk gesprek gehad! Echt een aanrader.

Kim

Gezond haar

5,0 rating
13 juli 2020

Vorige week bij Rachel geweest. Ze weet veel van de verschillende soorten haarkruiden en kan het goed uitleggen en advies geven. Ik heb zelf curly hair en gebruik elke dag een leave-in voor “goede” krullen. Ik ben geïnteresseerd in wat de natuur voor mijn haar kan doen. Ik heb een heerlijke behandeling gekregen en mijn haar heeft een natuurlijke leave in gekregen op basis van Lijnzaad! Ongelooflijk dat dit voor mij zo goed werkt. Nu even 6 weken lang mijn haarmasker gebruiken en kijken wat het resultaat is.

Farida

interessant

5,0 rating
12 juli 2020

Afgelopen week bij Rachel geweest, ik ging een beetje blanco de afspraak in. Ik vond het heel erg interessant dat mijn haar met allemaal verschillende kruiden werd gewassen, alle kruiden gingen in een kommetje met wat water erbij en en dat bracht Rachel zorgvuldig in mijn haar. Nadat het eruit was gespoeld werd de lijnzaadgel (heel veel) in mn haar gebracht en wat aan gedroogd. Ik moet zeggen ik ben nu een paar dagen verder ben en mn haar lekker zit. Ik hoop dat mn haar de aankomende weken beter gehydrateerd word zodat mn krullen nog mooier eruit kunnen gaan komen. Ik ga deze nieuwe ervaring aan om mn haar met kruiden te gaan wassen ik ben heel erg benieuwd hoe mn haar er over 6 weken uit gaat zien. Het is zeker aan te raden om bij Rachel langs te gaan en je te bedolven aan de krullen informatie.

Karina

Sfeer is top!

5,0 rating
12 juli 2020

Ik ben doof/slechthorend. Zij praat rustig zodat ik het kan volgen wat zij zegt 🙂
Sfeer is heel fijn en ontspannend. Ze heeft mijn haareigenschap gekeken. Nu weet ik wat mijn haar nodig heeft 🙂 .
Zij heeft kruidenmix gemaakt. Kan ik thuis gebruiken.
Echt top en tevreden naar huis gegaan 🙂
Echt aanrader!

Miriam

Veel huis- tuin- keukentips!

5,0 rating
11 juli 2020

Ik ben gisteren bij Rachel geweest omdat ik al een paar maanden natuurlijke producten gebruik voor mijn haar en nu wel benieuwd was naar mijn haareigenschappen om te bekijken wat mijn haar nodig heeft. Rachel geeft veel fijne tips en trics, gebaseerd op je eigen haar. Daarnaast was de kuurbehandeling heel fijn, ze bespreekt alle ingedrienten en verteld waar het goed voor dient. Al met al een hele fijne ervaring, veel informatie rijker, zodat ik nu zelf verder kan met mijn haar!

Desire

💚

5,0 rating
4 juli 2020

Bij Rachel geweest voor een behandeling en nooit zo blij geweest met m’n haar. Ik heb, dacht ik, heel stijl haar maar met jouw behandeling, lijnzaadgel en het drogen aan de lucht heb ik toch wat slag. Door de behandeling met de kruiden is mijn haar super zacht maar totaal niet futloos. Haar kennis over kruiden en haar is enorm en daarbij is het een heel mooi mens! Het was een heerlijk ontspannende dinsdagochtend.
Kortom, ik ben meer dan tevreden!
Dank je wel Rachel 😊

Sandra

Geweldig!

5,0 rating
3 juli 2020

Vorige week bij Rachel geweest voor mijn haar. Ik heb altijd wel prima krullen gehad, maar mijn haar was vaak erg droog. Dankzij haar tips en producten heb ik eindelijk de de krullen terug waar ik al zo lang op hoopte! Mijn haar krult, voelt heerlijk zacht en glanst prachtig. Ik ben erg tevreden!

Kim

Haarconsult

5,0 rating
28 juni 2020

Ik ben vorige week bij rachel geweest.
Ik was nadien zo verbaasd over mijn krullen. ik niet eens wist dat ik ze nog had! Ik ben echt super blij met de tips die ik heb gekregen! Zeker de moeite waard om een keer langs te gaan!

Donna

Fijn consult & behandeling, leuke vrouw…aanrader!

5,0 rating
25 juni 2020

Omdat mijn vriendin en ik het gezellig vonden om samen te reizen, konden we een duo consult en kuurbehandeling boeken. We werden heel gastvrij door Rachel ontvangen met een lekkere kop koffie. Om en om werd ons haar besproken en kregen mijn vriendin en ik de gekozen kruiden en toevoegingen in het haar. Zat de één met treatment en heatcap op, dan kon de ander het haar bespreken en alle vragen stellen.
Ik wist al veel door het blog van Rachel, de Facebookgroep No Poo & Low Poo en verder onderzoek op internet. Toch heb ik weer nieuwe dingen geleerd waar ik thuis mee verder kon. Ook vond ik het fijn om gericht vragen te kunnen stellen en te kijken welke kruiden Rachel zou adviseren voor mijn haar.
Ik wilde m’n haar wat droger hebben zodat het beter krulde en dit doel is bereikt. Ook vond ik het fijn om eens andere producten en materialen te ervaren dan die ik thuis gebruik. Je kunt bij Rachel ook diverse producten kopen. Wil je dit niet dan is dat ook prima, hier heb ik geen enkele druk bij ervaren.
In de bijna 3 uur dat wij er waren heb ik Rachel ervaren als een lieve, gezellige vrouw die rustig te werk gaat wat ik erg prettig vond. Het was een fijne middag en ik kan de consulten en behandelingen bij Rachel echt aanraden!

Willemijn

Een goede basis gekregen voor mijn haarverzorging!

5,0 rating
17 juni 2020

Rachel heeft enorm veel kennis en nam rustig de tijd om mij van alles te vertellen. Ik heb een hele goede basis gekregen waardoor ik zelf verder met mijn haar aan de gang kan gaan!

Carola Metselaar

Doel om minder pluizig haar te krijgen, helaas niet gelukt.

3,0 rating
14 juni 2020

Rachel is erg aardig en kan je veel informatie geven op vragen die je hebt.
Mijn doel was o.a. om informatie te krijgen over hoe je kon weten of er wel of geen siliconen, troep in producten zit en vooral om mijn haar minder pluizig en kroezig te laten zijn.
Het was interessant om nieuwe dingen te horen, bijv. eerst lijnzaadgel en dan pas de leave in doen. Helaas ging ik weg met nog meer pluis en ook de volgende dag leek mijn haar ( helaas) nog pluiziger en droger? Hoe graag ik ook een goede reactie erover wil schrijven, voor mijn haar heeft het niet het gewenste resultaat opgeleverd. Ondanks dat was het gezellig en heb ik fijn met haar gepraat, dus aan haar ligt het niet!
Ik geef het ook niet zo snel op, want van één keer niet het gewenste resultaat kan je natuurlijk niet altijd vanuit gaan.

Matthia E.

Response from Natuurlijke Haarverzorging

Beste Matthia,
Dank voor je review. Leuk om te lezen dat je nieuwe dingen over natuurlijke haarverzorging hebt geleerd, hopelijk kan je die thuis toepassen. Jammer dat je de volgende dag meer pluis had dan daarvoor. Helaas gaat er meer tijd overheen om van je pluis af te komen. Een belangrijke voorwaarde is dat je stopt met producten die siliconen bevatten. Tijdens de sessie heb ik je deze alternatieve producten geadviseerd en uitgelegd wat je haar nodig heeft. Als je geen siliconen meer gebruikt zul je helaas wel de ware conditie van je haar zien, maar je kan er dan in ieder geval wel mee aan de slag! Als je je haar goed blijft voeden zul je iedere wasbeurt zeker vooruitgang zien. Mocht je over een tijdje siliconenvrij zijn dan probeer ik het graag nog een keer bij je.
Veel succes!
Groetjes Rachel

Voedende behandeling

5,0 rating
13 juni 2020

Rachel legt alles goed uit. En geeft goede tips. Mijn haar voelt lekker gezond aan. En het glanst mooi. Ik ga zeker verder met de tips en kruiden.

Thalita popken

Geen haar is hetzelfde

5,0 rating
13 juni 2020

Op 5 juni 2020 ben ik samen met mijn dochtertje (5 jaar) op consult gegaan bij Rachel. Na wat onenigheid met de routeplanner en even zoeken naar een parkeerplaatsje kwamen we dan toch aan. We werden vriendelijk ontvangen door een ontspannen en vrolijke Rachel. Ze had haar huiskamer “verbouwd” tot praktijk ruimte. Als eerste ging ik zitten voor een consult zodat mijn dochtertje kon zien wat de bedoeling was en even kon bij komen van de autorit met zelf meegenomen speelgoed. Ze vond het maar wat leuk dat op een gegeven moment mama’s haar werd ingesmeerd met “groene klei”. Op basis van haar bevindingen had Rachel een kruidenmengsel voor mijn haar gemaakt en onderging ik een lekkere kuurbehandeling. Een vrolijke heat cap maakte het helemaal af.
In het half uurtje dat het mengsel in moest trekken heeft Rachel het haar van mijn dochtertje bekeken. Ik ben heel blij dat ik haar meegenomen had want wat bleek: ons haar heeft behoefte aan heel verschillende zaken. Als ik dus het advies over mijn haar gewoon had toegepast op dat van mijn dochter, dan waren haar mooie blonden lokken daar ongelukkig mee geweest.
Na een half uurtje is het kruidenmengsel uitgespoeld, nog een lekkere hoofdmassage erbij gehad. Toen mijn onderste lokken nog verzorgd met lijnzaadgel en uitleg gehad hoe dat goed aan te brengen. We waren aan het eind van de middag bij Rachel en ik heb mijn haar maar gewoon gelaten de rest van de dag. De volgende ochtend een hele mooie slag in mijn haar en een kapsel dat als vanzelf viel. Heel blij mee 🙂
Conclusie: ik ben heel gelukkig met mijn beslissing om niet zelf verder te gaan experimenteren maar naar Rachel te gaan voor een consult. Nu kan ik zowel het haar van mijn dochtertje als dat van mijzelf met zekerheid goed verzorgen. Ik heb gelijk producten aangeschaft bij Rachel maar het was heel duidelijk dat ik daar geheel vrij in was om dat wel of niet te doen.
Rachel, bedankt voor de leuke en leerzame middag.

Yvonne

Natuurlijke haarverzorging-expert!

4,0 rating
19 mei 2020

Ik vond het heel aangenaam bij Rachel. Ze weet veel van alle producten die ze gebruikt en van haar in het algemeen. Samen met haar stel je je eigen masker samen, dat voelt alsof je jezelf een klein cadeau geeft. Al met al een hele fijne ervaring 🙂

Linda

Top!!

5,0 rating
18 mei 2020

Nog nooit iemand ontmoet die zooooooo veel van haar weet!!! Ook super leuk dat je echt merkt dat Rachel haar passie er ligt en ze daardoor met alle plezier al je vragen beantwoordt. Ik merk enorm verschil in mijn haar sinds ik de producten van Rachel gebruik, super blij mee!

Kyra Prins

Nooit meer onnatuurlijke producten in je haar gebruiken

5,0 rating
15 mei 2020

Deze week was ik bij Rachel thuis voor een consult en een kuurbehandeling. Zelf vind ik het erg belangrijk om alleen producten te gebruiken die 100% natuurlijk zijn en Rachel is hierin, op haargebied, echt gespecialiseerd. Na enige tijd mijn haar alleen gewassen te hebben met water was ik erg benieuwd wat Rachel zou vinden van de gezondheid van mijn haar. Om de gezondheid vast te stellen deed ze een aantal haartesten. Mijn haar is gezond maar wel vochtarm en ik had build-up door voornamelijk kalk uit water. Rachel maakte een mengsel van verschillende Ayurvedische haarkruiden, na een heerlijk ontspannen half uurtje met de heat cap op was het eindresultaat bijna daar. Na het spoelen bracht Rachel nog een lijnzaadgel aan in de lengtes. Toen mijn haar was opgedroogd voelde het ‘eindelijk’ weer heerlijk zacht, natuurlijk-schoon en luchtig aan. Ik ga het kruidenmengsel die Rachel voor mij heeft samengesteld nu ook thuis gebruiken en eigenlijk weet ik nu al; ik wil nooit meer anders. Nogmaals enorm bedankt Rachel en keep up the good work!

Sandra

Fijn en relax…

5,0 rating
14 mei 2020

Na een tel. consult ivm corona, heel blij dat ik nu live naar Rachel toe kon.
In het echt kon ze mij nog veel meer vertellen en uitleggen over m’n eigen haar!
Mijn haar is nu heel zacht en de krullen blijven er zelfs inzitten.
Dankzij haar kennis al een maand zonder shampoo!!!! 🥳

Corine

Fijne adviezen

5,0 rating
23 april 2020

Het inmiddels zo’n twee maanden geleden dat ik bij Rachel geweest ben. Ik heb last van alopecia androgenetica en wilde kijken of ik op een andere manier dan medicatie mijn haaruitval kan tegengaan.
Rachel gaf goede adviezen over producten en stemt deze echt af op je wensen en haarsoort. Inmiddels was ik zelf alleen nog maar met kruiden, voelt mijn haar fijner aan en glanst het meer. Over de haaruitval durf ik heel voorzichtig te zeggen dat het iets afneemt!

Anne

Maatwerk en praktisch toepasbare adviezen

5,0 rating
22 april 2020

Door het online consult met Rachel heb ik mijn eigen haar op een hele nieuw manier leren kennen. Naast haar adviezen gebaseerd op veel kennis, luistert Rachel goed naar wat past in je eigen leven en routines. Daardoor zijn haar adviezen op maat en praktisch toe te passen. Heel blij met haar hulp!

Dana

Super consult!

5,0 rating
1 april 2020

Ivm Corona een skype consult ingepland. Rachel heeft echt ontzettend veel kennis. Na al ruim een jaar low poo te zijn en heel veel forums, blogs etc gelezen te hebben, veel geprobeerd te hebben en ook veel frustratie te hebben gevoeld, kreeg ik nu eindelijk op al mijn vragen een antwoord. Door de tests (porositeit en elasticiteit) heb ik nu ook goed zicht op welk type haar ik heb en wat mijn haar nodig heeft. Heel veel is duidelijk maar vooral ook logisch nu wat ik vooral wel en wat ik vooral niet moet doen. Ik heb veel inzicht gekregen. Bij Rachel heb ik shampoo- en maskeringrediënten gekocht en daar ga ik vanavond mee aan de slag. Ik heb er vertrouwen in! Misschien wordt het nog even wennen in het begin maar ik ben vastberaden dit vol te houden! Mijn tip: als je vragen hebt, worstel niet langer, gewoon een consult met Rachel inplannen en je hebt op al je vragen een antwoord.

Kim

Rachel een expert met huid en haar.

5,0 rating
28 maart 2020

Ik maakte een afspraak bij Rachel omdat nieuwsgierig was of het zou helpen tegen mijn klachten. Helaas moest de kuurbehandeling omgezet worden in telefonisch consult vanwege de corona crisis. Ondanks dat heeft ze geweldige adviezen gegeven. Na 1 x no poo wassen is de jeuk al vermindert en ga ik er zeker mee door. Ben benieuwd naar het resultaat. Rachel doet geweldig werk en is echt een aanrader als je gezond haar wil en een gezonde hoofdhuid.
Hartstikke bedankt!

Sevilla

Veel geleerd

5,0 rating
16 maart 2020

Rachel weet erg veel, ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. Mijn haar doet er ondanks de behandeling vast nog even over om echt mooi te worden, maar het begin is er: ik kan weer verder experimenteren!

Anoniem

Mijn haar mag weer los gedragen worden!

5,0 rating
10 maart 2020

Een tijde geleden heb ik een afspraak met Rachel gemaakt omdat mijn haar best wel dof en uitgedroogd eruit zag. Ik heb lang, krullend haar maar ik kon hem al lang niet meer los dragen want het zag er gewoon niet uit (volgens mij😅).
Rachel heeft mij een geweldige haarkeur gegeven: met kruiden die mijn haar weer levendig hebben laten uitzien. Zij heeft ook heel veel ervaring en kon daarom ook goede tips geven die ik nog steeds volg en daarom ben ik weer erg blij met mijn haar. Bij Rachel heb ik 4 zakjes met verschillenden kruiden gekocht die ik af en toe gebruik: mijn haar heeft zeker al 10 jaar lang niet zo goed eruitgezien als nu! Bedankt Rachel!

Romina

Geweldig!

5,0 rating
9 maart 2020

Ontzettend leerzaam! Je kan met alle vragen terecht. Ook maakt zij alles begrijpbaar. Ik heb een heerlijk kruidenmasker gekregen om meer te hydrateren en het verschil is duidelijk zichtbaar. Ik heb een pot kruiden bij haar gekocht zodat ik het thuis ook kan uitproberen. Ze heeft mij ontzettend enthousiast gemaakt over ayurvedische kruiden als haar verzorging.

Denise

Top!!!

5,0 rating
25 februari 2020

Rachel heeft ervoor kunnen zorgen dat ik mijn zoektocht naar wat mijn haar nu echt nodig heeft stop kan zetten……eindelijk.
Na een consult kon ze mij goed vertellen waar mijn haar behoefte aan heeft.
Ze heeft mij veel tips gegeven die ik thuis makkelijk toe kan passen.
Het was fijn om van haar te mogen leren en om mijn haar te laten verwennen door haar met een heerlijk masker.
Warme groet,
Albertine

Albertine

Goed op weg geholpen

5,0 rating
24 februari 2020

Op zoek naar een betere haarverzorging, kwam ik op de site van Rachel terecht. Haar aanpak met de kruiden sprak me aan en ze heeft me met haar consult en behandeling goed op weg geholpen. Ze heeft veel verstand van zaken en er plezier in haar kennis te delen. Mijn haar voelde na de behandeling goed aan en zag er verzorgd uit. Kom graag nog een keer bij haar terug.

Emmie

Fijne, ontspannende haarkuur

5,0 rating
22 februari 2020

Het was bij Rachel heel prettig. Mijn haar is ook heel blij 👍

Lydia

Fijne behandeling, goed advies en vriendelijke nazorg. Top! 🙂

5,0 rating
20 februari 2020

Als man met oorspronkelijk krullend haar wilde ik met het weer langer laten worden de krullen er weer goed in krijgen op een zo natuurlijk mogelijke wijze.. vaker wassen met normale shampoo deed de krullen geen goed..
Na een test van mijn haartype heeft Rachel het haarmasker samengesteld en kreeg ik een fijne hoofdmassage. Tijdens het inwerken gezellig gekletst met Rachel over haar en het leven.
Het effect op mijn haar was prima en het zat gelijk prima de volgende dagen. Rachel heeft mij de lijst doorgegeven met ingredienten voor masker en gel en zo ben ik er zelf mee aan de slag gegaan. Ook de maanden na de behandeling kon ik voor wat bijsturen van de behandeling bij Rachel terecht. Al met al was het een prima ervaring en kan ik ook voor mannen de behandeling en het consult aanraden!

Robin James

Superfijn haarconsult

5,0 rating
17 februari 2020

Ik ben bij Rachel langs geweest voor een haarconsult. Ik wilde graag weten hoe de conditie was van mijn haar want ik kwam er zelf niet uit. Rachel heeft gekeken naar de elasticiteit, porositeit en dikte van mijn haar.
Ik heb veel informatie en persoonlijke tips gekregen over het verzorgen en voeden van mijn haar. En welke producten ik kan toepassen. Met veel ethouaisate ga ik hier thuis mee aan de slag!
Dankjewel Rachel!

Fatima

Goeie informatie en fijne behandeling

5,0 rating
16 februari 2020

Ik vond de haarbehandeling en de vele informatie die ik kreeg erg fijn en ik ga er thuis mee aan de slag om mijn dunne haar aan te pakken. Rachel heeft een hartelijke persoonlijkheid die je thuis laat voelen, de behandeling was aangenaam en en voor herhaling vatbaar.

Jolanda

Geweldig!!

5,0 rating
15 februari 2020

Een geweldige ochtend gehad bij Rachel. Zoveel tips, tricks en handvaten gekregen. Nu al een enorm groot verschil. Meer krul, meer volume en veel minder droog. Ontzettend tevreden. Wil nu al niet meer anders. Kan het iedereen aanraden!

Marieke Schilder

Aanrader

5,0 rating
15 februari 2020

Ik ben blij dat ik bij Rachel ben geweest.
Mijn krullen zien er zo mooi uit.
Kreeg veel tips en zij nam de tijd voor je.
Zeker een aanrader!

Noha

Super haar behandeling/kuur gehad

5,0 rating
14 februari 2020

Vandaag een kuur gehad voor mijn haar en wat ben ik er blij mee! Mijn haar heeft nog nooit zo vol en gezond aangevoeld. Er hangt een gezellige sfeer en alle vragen worden goed behandeld. Echt een aanrader voor een gezonde volle bos haar! Heel erg bedankt.

Nathalie

Prettige leerzame ochtend

5,0 rating
26 januari 2020

Rachel heeft mij een kuur behandeling gegeven, waarbij ik tegelijkertijd heel veel vragen kon stellen en zij me haar ervaringen vertelde. Ik kwam thuis met super veel goede tips, veel meer krullen én heb na een paar dagen nog steeds haar dat veel fijner aanvoelt.

Marieke

Aanrader!

5,0 rating
19 januari 2020

Kuurbehandeling gehad. Merkte meteen dat dit veel beter is voor mijn hoofdhuid.
Veel vragen kunnen stellen en veel adviezen gekregen over krullen. Rachel neemt echt de tijd.
Het was de rit naar Haarlem waard!

Chantal

Super fijne behandeling!

5,0 rating
15 januari 2020

Ik ben heel blij dat ik bij Rachel terecht ben gekomen. Het was een fijne behandeling en ze heeft antwoord op al je vragen:) Ik ben dankbaar dat ik via Rachel kennis heb mogen maken met deze mooie manier van het verzorgen van je haar. Ik ben weggegaan met veel goede tips! Aanrader!

Maud

Rachel heeft veel kennis van natuurlijke haarverzorging

5,0 rating
13 januari 2020

Omdat ik last heb van een erg droge hoofd huid en tegelijkertijd ook snel last heb van vet haar zat ik met m’n handen in het haar. Rachel heeft me een kuur behandeling gegeven, dat was heerlijk. Maar ben vooral ook heel erg blij met de tips die ze heeft gegeven. Ze legt alles rustig en vakkundig uit. Ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen en zij heeft zo veel kennis waarmee ze je een heel eind op weg kan helpen. Ook na de behandeling kan je Rachel nog mailen met vragen. Echt een aanrader!

Eva

Veel kennis

4,0 rating
11 januari 2020

Rachel heeft het goed voor elkaar. Fijn welkom en plek. Ze weet enorm veel over haar en krullen en natuurlijke producten. Heb kuurbehandeling gehad en veel uitleg en tips. Aanrader

Mireille

Erg leerzaam en effectief!

5,0 rating
11 januari 2020

Afgelopen week was ik bij Rachel voor een consult en passende behandeling. Zó veel geleerd over mijn haar eigenschappen, wat het nodig heeft en hoe te behandelen en stylen.
Rachel neemt royaal tijd en legt alles duidelijk uit. Ze heeft ontzettend veel kennis over de producten die ze gebruikt en laat stap voor stap zien wat ze doet. Dus als ik dit thuis ga proberen, moet het goed komen😉
Mijn haar is enorm opgeknapt door de behandeling, heerlijk zacht en gevoed. Mijn krullen komen weer helemaal tot hun recht!
Rachel, ontzettend bedankt voor het delen van je kennis!

Annemartine

Fijne behandeling

5,0 rating
15 december 2019

Ik was echt verrast hoeveel krullen ik had na de behandeling. Lijnzaad is de nieuwe gel. Ik gebruik niets anders meer na het wassen!

Marleen

Zeer tevreden, echt waar!

5,0 rating
9 december 2019

Beste lezer,
Aan de hand van dit bericht wil ik je mijn ervaring delen met Natuurlijkehaarverzorging.
Afgelopen week ben ik langs geweest voor een consult +kuurbehandeling. Ik werd erg goed opgevangen en behandeld. Ze is erg behulpzaam en staat gedurende behandeling open voor allerlei vragen omtrent haarverzorging. Er werd gekeken naar wat voor haar ik had en hoe mijn hoofdhuid eruit zag. Aan de hand van de check kon ze met duidelijke onderbouwing van theorieën aangeven wat er aan de hand was. Dit vond ik erg fijn om te horen. Vervolgens start de kuurbehandeling met het maken van een persoonlijke haarmasker. Dit werd erg zorgvuldig gemaakt. Ze gaf ook duidelijk aan welke producten ze aan het gebruiken was en waar dit voor dient. Het verschil kon ik gelijk na de behandeling ook goed voelen. Voor natuurlijke haar verzorging ben je bij Rachel echt bij het juiste adres, geen twijfels aan. Ik kan iedereen aanraden om een keer langs te gaan.
Bedankt !
Groet,
Zeynep

Zeynep

Aanrader

5,0 rating
2 december 2019

Iets meer dan een week geleden ben ik bij Rachel geweest voor een behandeling. Ik had me nog niet heel erg verdiept in de natuurlijke haarverzorging, maar was erg nieuwsgierig geworden door haar blog. Ik heb een afspraak gemaakt omdat ik het fijn vond om advies te krijgen en ik niet alles hoef uit te proberen. Ze is begonnen met te kijken naar wat mijn haar nodig heeft. Hierna heeft ze mij uitgelegd hoe ik met Ayurvedische kruiden mijn haar kan wassen en voeden. Ook heeft ze het lijnzaadgel recept uitgelegd. Beiden heeft ze vervolgens toegepast op mijn haar. De lijnzaadgel voelde voor mij niet prettig toen mijn haar opgedroogd was (het voelde wat stug), maar het heeft mijn haar wel erg verzorgd. Ik heb het met water uitgespoeld en daarna was mijn haar heerlijk zacht. Ook zat er een mooie krul in mijn haar en mijn haar oogde minder droog. Rachel heeft mij daarna nog advies gegeven welke producten ik in plaats van de lijnzaadgel kan gebruiken. Deze tips ga ik zeker uitproberen.
Ik heb het een ontzettend leuke en leerzame middag gevonden. Rachel zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en legt alles heel duidelijk en geduldig uit. Ik ben geïnspireerd geraakt om mij verder te gaan verdiepen in natuurlijke haarverzorging. Ik ga er zeker verder mee aan de slag.

Femke

Verwachtingsvol…

5,0 rating
29 november 2019

Een week geleden hebben mijn dochter en ik een eerste bezoek gehad bij Rachel. De ontvangst is super vriendelijk en warm. Rachel legt alles duidelijk en uitgebreid uit. Ze neemt de tijd en je voelt je heerlijk verwend aan het eind. Al gelijk na de eerste behandeling met een mix van kruiden was er goede verbetering te merken op de hoofdhuid van mijn dochter. Mijn hoofdhuid bleek gezond. Ik was al maanden geleden overgestapt naar de no-poo methode. Zowel mijn dochter als ik gingen naar huis met een slag in ons haar. Rachel haar advies voor mij was: krullen hebben veel vocht nodig dus elke keer na het wassen veel lijnzaadgel. Het was een fijne ervaring en we gaan door om ons haar op natuurlijke wijze te behandelen.

Esther Cohen

Aanrader!

5,0 rating
22 november 2019

Een tijdje terug was ik bij Rachel voor een consult en behandeling. Ze heeft toen een receptje van Ayurvedische kruiden voor me gemaakt om voortaan m’n haar mee te wassen en me uitgelegd hoe ik dat het beste kon doen. Ik heb het nu een paar weken uitgeprobeerd, en wow! Ik dacht dat mijn haar de afgelopen jaren zomaar veel steiler geworden was, maar door haar tips beginnen m’n krullen weer tot leven te komen! Ze hebben nog even nodig om echt te herstellen, maar het is binnen 3 weken al echt een verschil. De wasmethode bevalt ook erg goed, en het lijnzaadgel-recept ook! Het is ook lekker zacht nu. Ik had al zo lang zelf lopen klungelen met no-poo en het vaak tijdelijk laten zitten omdat het na maanden proberen nog steeds niks werd. Het is super fijn dat het door Rachel nu gelijk helemaal goed gaat, en zelfs volledig zonder transitieperiode. En wel grappig: m’n handen voelen nu steeds super zacht en moisturised nadat ik m’n haar heb gewassen haha. M’n hoofdhuid kan niet anders dan heel blij zijn met dit alles!

Jikke

Een weldaad zo’n haaranalyse & haarkuur!

5,0 rating
18 november 2019

De haarbehandeling bij Rachel heb ik als een verwenmoment voor mezelf en mijn haren ervaren. Wat een bron aan informatie geeft ze als waarde weg tijdens de behandeling, ik ben nog nooit zoveel te weten gekomen, ook niet bij een kapper! En daarnaast is Rachel ook een integere en liefdevolle persoon, die je met groots respect benadert. Het liefst zou ik, als het kon, iedere week mijn haar door Rachel laten doen, want mijn haar heeft nog nooit zo mooi eruit gezien en gezeten. Helaas moet ik morgen toch echt mijn haren gaan wassen en dan ziet het er vast niet zo goed uit als toen ik bij haar vandaan kwam. In mijn badkamer staat in ieder geval de Low Poo Conditioner klaar en wie weet kom ik zelf aardig in de richting dankzij Rachel’s vele waardevolle en handige tips.
Lieve Rachel, je bent een parel en blij dat ik je heb mogen ontmoeten. Dankjewel ook voor de bijzondere kaart, die je me gaf. Namasté 🙏🏼

Ilona

Top ervaring

5,0 rating
14 november 2019

Het was een lange rit,maar ik had het er graag voor over. Rachel nam alle tijd om je vragen te beantwoorden. Ook fijn om te weten wat je haar nodig heeft dmv de haartestjes. Het was heel veel informatie. Tussendoor hebben we notities gemaakt. Ik ga zeker verder om mijn haar te behandelen met ayurvedische kruiden.. echter is via de loulandsite zijn vele kruiden vaak uitverkocht.. jammer. Rachel, bedankt voor de super tips..! Gr

Claudia duthler

Unieke haar deskundige

5,0 rating
13 november 2019

Waar kappers stoppen met het analyseren van het haar, begint Rachel. Zij voert testen uit met jouw haar en gaat deze analyseren, om zo een op maat gemaakt oordeel te geven over behandelingen, wassen en het verzorgen om een prachtige bos haar te krijgen. De producten verkoopt ze niet alleen zelf en de prijzen zijn zeer betaalbaar. Ze is een vakvrouw pur sang.

Carmeb Goedhart

Leerzaam verwenmoment

5,0 rating
10 november 2019

Wat weet Rachel veel over natuurlijke haarverzorging! Al mijn vragen wist ze te beantwoorden, ze heeft veel tips om het beste uit je krullen te halen en ik ging dan ook heerlijk ontspannen naar huis met een weldoorvoede haardos. Er is nog wel werk aan de winkel maar met alle tips kan ik zelf aan de slag. Kortom, voor iedereen die wil leren op welke manieren je je krullen het best kan voeden en verzorgen. Rachel, bedankt!

Pascale

Leerzaam, leuk en lekker!

5,0 rating
8 november 2019

Vanochtend heb ik toegepast wat ik bij Rachel vorige week geleerd heb. Mijn haar is zacht, gevoed, pluisvrij en krullend. Heel blij dat t nu “ineens” wel lukt dankzij de tips van Rachel!
Ondanks dat ik al enige tijd deze pagina volg en zelf met de Ayurvedische kruiden aan de gang was gegaan heb ik veel opgestoken van het consult bij Rachel. Vooral waarom bepaalde ingrediënten in het masker en de technieken. En ik kwam met golven haar en vertrok met een bos krullen!
Rachel is een lieve vrouw die met veel geduld al je vragen beantwoordt. Een consult is sowieso een aanrader en ook een heerlijk cadeau (aan jezelf of aan een ander).

Connie

Aanrader!! Zo blij dat ik overgestapt ben naar deze manier van je haren wassen.

5,0 rating
7 november 2019

Inmiddels is het al weer een paar weken gelden dat ik bij Rachel ben geweest. Wat een eye-opener was dit bezoek. Zoveel goede tips en informatie ontvangen. Ik ben dan ook naar huis gegaan met heel wat kruiden en de heat cap. Na het bezoek aan Rachel ben ik gelijk overgegaan naar deze methode van mijn haren wassen. De eerste twee keren was het zoeken hoe dat het makkelijkste ging, maar nu een aantal weken verder ben ik zo tevreden.
Mijn haar ziet er zoveel beter, gezonder en mooier uit. En als je de methode eenmaal goed onder de knie hebt dan is het zo gemakkelijk.
Ik wil Rachel heel erg bedanken voor haar hulp en informatie. Daarnaast kan ik iedereen aanraden om langs haar te gaan, al is het alleen maar om je haar een oppepper te geven.

Suzanne van Teijlingen