Reviews

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent91%
Very good9%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Top behandeling

5,0 rating
19 maart 2019

Ik heb een hele fijne behandeling bij Rachel gehad. Ze heeft mij veel geleerd en ik ben veel verder gekomen!

Nassira

Als je met de handen in het haar zit: ga dan naar Rachel. Zij heeft veel kennis en ervaring om je goed op weg te helpen!

5,0 rating
13 maart 2019

Ik ben een tijdje geleden bij Rachel op consult geweest en werd hartelijk ontvangen. Ik was op dat moment nog helemaal nieuw in de wereld van de low & no poo maar daar kwam al snel verandering in. In het consult werd mijn haar getest op porositeit en elasticiteit. De tijd was bijna te kort om de uitgebreide kennis die Rachel bezit over te dragen. Maar door zoveel mogelijk op te schrijven kon ik er daarna zelf thuis mee aan de slag. Dat bleek vooral een kwestie van uitproberen: er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Maar door dit consult wist ik waar ik me op moest richten. Ik ben ondertussen bijna twee maanden shampoo vrij en ondanks dat het proces zoeken blijft heb ik nog steeds veel aan de kennis van Rachel. Iedere keer dat ik mijn haar op een bepaalde manier wil wassen bijvoorbeeld kijk ik even op haar site hoe ik dit het beste kan doen. En het resultaat mag er zijn! Mijn haar is pluisvrij, heeft meer krullen en ik heb minder last van een jeukende hoofdhuid. Daarnaast is Rachel altijd beschikbaar voor vragen en het fijne is dat ze zelf ervaringsdeskundige is wat erg inspirerend werkt!

Paulien

De eerste stap naar gezond haar

5,0 rating
11 maart 2019

Ik had vooraf geen idee wat ik zou kunnen verwachten. Maar van een behandeling bij Rachel knap je net zo op als van een middag shoppen, een lekkere massage of een bezoek aan de schoonheidsspecialist. Ze heeft ontzettend veel verstand van haar en ziet al snel wat jouw haar het beste kan gebruiken. Binnen 1,5 uur heeft Rachel mij voorzien van heel veel goede tips en hebben we een soort behandelplan opgesteld voor mijn totaal dode en verwaarloosde haar. En terwijl de tips doorgesproken werden onderging mijn haar een voedende behandeling, waarna ik zoveel krullen had waarvan ik niet eens wist dat ze er zaten. De behandeling is stap één, en nu is het aan mij om echt actie te nemen en te zorgen dat mijn haar blijft stralen. Heel erg genieten en leerzaam in één. Zeker een aanrader!

Marjolein

Liefdevolle Haarverzorging

5,0 rating
8 maart 2019

Twee weken terug ontving ik van Rachel een zeer professionele haarbehandeling doorspekt met heel veel liefde/ervaring en kennis.
Mijn ontzettend droge krullen hebben de volledige aandacht gekregen, ze leven weer!
Met alle tips voor de dagelijkse zorg kom ik graag weer terug voor een kuur!

Winnifred

Prettig contact en deskundig advies

5,0 rating
7 maart 2019

Deze week ben ik bij rachel langs geweest voor een consult met behandeling (1,5 uur). Rachel had zoveel te vertellen dat we eigenlijk nog tijd te kort kwamen. Ik ben al twee jaar bezig met minderen van chemisch spul in mijn haar, maar was nog niet waar ik wil zijn. Rachel bekijkt wat jouw haar nodig heeft en ik kreeg veel tips! Mijn haar voelde na de behandeling met de kruiden weer heerlijk luchtig en zacht (dat was lang geleden). Ik ga mij zeker verder verdiepen in de kruiden. Ik vond het een fijn idee dat rachel alles zelf heeft uitgezocht en uitgeprobeerd. Hierdoor gaf zij deskundig advies zonder het gevoel te hebben dat ze je iets probeert te verkopen.

Mirjam

Super handig en grondig haar advies

4,0 rating
5 maart 2019

Vandaag een erg fijn haar advies met behandeling gehad. Rachel is echt een expert, erg bevlogen en enthousiast. Mijn haar zit nu al beter, heel erg bedankt!

Karina

Super fijn!

5,0 rating
2 maart 2019

Voor de tweede keer bij Rachel geweest voor een haarbehandeling. Heel goed en kundig advies gekregen en een heerlijke behandeling. Zeker aan te raden als je je haar op z’n mooist wil hebben.

Emily

Heerlijke behandeling en veel geleerd

5,0 rating
25 februari 2019

Onlangs ben ik bij Rachel in de praktijk geweest voor een advies en behandeling.
Na een uitgebreide test om te kijken hoe de kwaliteit van mijn haar is, heeft ze mijn haar met passende producten gereinigd.
Heel duidelijk heeft ze verteld welke producten ik het beste voor mijn haar kan gebruiken.
Ben er erg enthousiast over en kan nu lekker thuis aan de slag. Mijn haar is al veel zachter en mijn droge hoofdhuid een stuk minder. Kortom; een aanrader

Cindy

Consult bij Rachel.

5,0 rating
24 februari 2019

Zaterdag, 16 maart had ik een afspraak bij Rachel. Een heel hartelijk ontvangst, zowel door Rachel en haar man. Rachel heeft ontzettend veel kennis en ervaring. Je kan kiezen voor een consult met en/of zonder behandeling. Ik had gekozen voor een consult zonder behandeling maar Rachel moest uiteraard wel wat haar van me hebben dus werd er geborsteld, maar dat deed ze ontzettend voorzichtig, wat ik zelf heel fijn vond. Alles wat zij dacht dat ik nodig heb of zou kunnen gebruiken dat schreef ze voor me op. Je gaat gewoon naar huis met een complete handleiding en een deel van haar bevindingen. Je krijgt dus ontzettend veel informatie over je haar en over hoe en op welke manier je je haar dus het beste kan verzorgen en dat is juist wat je mist bij een kapperszaak. Sinds ik de richtlijnen en behandelingen van Rachel volg is mijn haar zoveel meer gezond geworden ten opzichte an de producten die je bij een knipbeurt bij de kapper aangeprezen kreeg.
Rachel, dank je wel voor en je deskundigheid voor wat betreft een Natuurlijke Haarverzorging en voor je hartelijkheid.
Ik kom graag nog een keertje terug voor een complete behandeling!
Groetjes,
Ingrid Hahury

Ingrid Hahury

Nieuw haar

5,0 rating
23 februari 2019

3 weken geleden een consult en behandeling gehad. Mijn haar heeft vocht nodig en mijn hoofdhuid een borsteltje omdat ik met alleen water niet door mijn dikke bos heen kom. Ik ben nog steeds heel blij met mijn ‘nieuwe haar’. De jeuk is praktisch weg, alleen aanwezig wanneer ik weer moet ‘wassen’.
Ik maak nu zelf mijn Aloë Vera gel en heb mooie krullen in plaats van dor haar.
Dankjewel!

Ellen

Verrijkend en persoonlijk

5,0 rating
20 februari 2019

Een aantal weken geleden een bezoek gebracht aan Rachel. Ik ben al een aantal maanden no-poo maar nu met de winterse kou liep ik even vast. Rachel heeft me genoeg tips en handvatten gegeven. De behandeling was heerlijk, gezellig en zeker de reistijd waard!

Marcella