Haver gel

Je zag het misschien al eens voorbij komen op mijn Instagram of Facebook pagina, want ik ben de laatste tijd aan het experimenteren met een nieuwe soort natuurlijke gel voor mijn haar. Namelijk; haver(mout) gel! Ik zag het toevallig voorbij komen op een Instagram pagina van een curly girl die ik volg en ik werd meteen erg enthousiast. Ik ben altijd wel op zoek naar nieuwe natuurlijke producten, dus ik werd heel erg blij van deze ontdekking en was ik meteen erg geïnteresseerd. Wat is deze nieuwe gel soort en wat doet het met je haar? Tegelijkertijd werd ik ook een beetje gespannen. Nu wil en moet ik (van mijzelf) natuurlijk deze nieuwe gel soort uitproberen.. Ik heb al enige tijd een vast routine wat goed voor mij en mijn haar werkt. Ik was mijn haar met de ayurvedische haarkruiden en voeg hieraan soms wat extra proteïne toe. Daarna gebruik ik graag lijnzaad gel en dit wissel wel eens af met Aloë vera gel. Mijn wasbeurten zijn hierdoor eigenlijk altijd wel goed. Nu stond ik op het punt hieraan iets te veranderen, iets onbekends. Wilde ik dat wel? Mijn nieuwsgierigheid en alle goede reacties over de haver(mout) gel haalden mij over de streep en zo ben ik mijzelf gaan inlezen en gaan experimenteren tot ik (voor mij en hopelijk ook voor jou) het beste recept had ontwikkeld.

“Haver gel” verder lezen

Natuurlijke haarverzorging bij haaruitval en dunner wordend haar

Gemiddeld verliezen we 50 tot 100 haren op een dag. Zoveel? Ja zoveel! De meeste mensen hebben dit totaal niet door. De haren vallen ook niet altijd meteen uit je haar, maar ze laten wel los. Dit is allemaal geheel normaal. Je haalt deze haren pas uit je haar wanneer jij je haar borstelt of met je vingers door je haar heen gaat. Sommige mensen hebben altijd haren op hun kleding zitten en anderen hebben nergens last van. Hoeveel haar je verliest verschilt per persoon. Maar als je meer haar verliest dan normaal is er natuurlijk wel iets aan de hand.

“Natuurlijke haarverzorging bij haaruitval en dunner wordend haar” verder lezen

Natuurlijke leave-in voor je haar

Vroeger begreep ik nooit wat nu het nut of het voordeel was van een leave-in. Ik was altijd een shampoo en mousse meisje. Ik waste mijn haar met Andrelon en gebruikte een mousse van Garnier. Ik zweerde echt bij deze mousse, deze vond ik geweldig!
Daarvoor heb ik wel eens een creme van Andrelon geprobeerd, maar dit maakte mijn haar zwaar en vet. Dus ik hield het lekker bij shampoo en mousse.

“Natuurlijke leave-in voor je haar” verder lezen