Behandelingen

‘Als je met je handen in je haar zit, ga dan naar Rachel. Zij heeft veel kennis en ervaring om je goed op de weg te helpen’ – Paulien –

Wil jij graag starten met de No-shampoo methode maar weet je niet waar je moet beginnen of hoe? Heb je geen zin of niet voldoende geld om veel verschillende natuurlijke haarkruiden/producten te kopen en uit te proberen? Of heb je onlangs je haar geverfd, gebleekt of veel hitte op je haar gebruikt en kan je haar wel een herstellende kuurbehandeling gebruiken? Kom dan bij mij langs!

Doordat ik enorm veel liefde en passie heb voor natuurlijke haarverzorging en de laatste jaren zoveel heb geleerd en heb uitgeprobeerd, heb ik ervoor gekozen om deze ervaringen niet alleen via mijn blog met jullie te delen, maar ook de optie te creëren dat je bij mij thuis langs kan komen voor advies en je lekker te laten verwennen met een kuurbehandeling op maat. Daarbij heb ik de afgelopen jaren enorm veel informatie en ervaring opgedaan over de curly girl methode en kan ik hierover veel tips en triqs geven.

Tijdens een consult zal ik zal je haar testen, je hoofdhuid bekijken en naar je wensen luisteren. Jouw wensen zijn voor mij het belangrijkst! Vanuit de testen en de conditie van jouw haar weet ik direct wat je haar nodig heeft en zal ik mijn advies en mijn tips met je delen. Een online consult is ook mogelijk.
Naast een consult kan ik je haar ook diep voeden door middel van een kuurbehandeling. Deze zal ik voor jou klaar maken en op je haar aanbrengen zodat je met een flinke boost voor je haar de deur uit gaat. De kuurbehandelingen zijn altijd op maat gemaakt, gericht op wat jouw haar op dat moment nodig heeft.
Als je net start met de no-shampoo methode is het belangrijk dat je geen siliconen meer in je haar hebt. Was deze uit je haar met een clarifying shampoo.

Bij alle kuurbehandelingen zal de Hot Head gebruikt worden. Door de warmte van deze Hot Head gaan de haarschubben van je haar open staan en kan het haarmasker goed in je haar trekken en je haar diep voeden. Deze methode wordt ‘deep conditioning’ genoemd.

Weet je niet welke kuurbehandeling voor jou haar de beste is of heb je vragen? Mail mij dan en ik zal proberen je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden! Wil je graag telefonisch overleggen? Stuur mij dan een email met je telefoonnummer en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Annuleringen
Natuurlijke Haarverzorging is een beginnende kleine salon. Ik werk alleen op afspraak, hierdoor is het voor mij erg lastig om last minute annuleringen op te vullen. Ik hoor het daardoor graag 48 uur vooraf of je de afspraak wilt annuleren of verzetten. Hierdoor geef je mij de tijd om de afspraak door te geven aan een ander. Als je toch binnen 48 uur een afspraak van minimaal een uur annuleert ben ik genoodzaakt je een betaalverzoek te sturen voor een deel van de kosten. Ik hoop dat je mij en mijn tijd hierin respecteert. Mijn tijd is kostbaar en ik neem aan die van jou ook.

Ik geef alleen kuurbehandeling en consulten op afspraak en je bent erg welkom als je geen corona klachten hebt.

Emailadres: rachel@natuurlijkehaarverzorging.nl
Locatie: Haarlem

Beschikbare dagen:5 juniVol
6 juni Vol
13 JuniVol

16 Juni
Vol

‘Van een behandeling bij Rachel knap je net zo op als van een middag shoppen, een lekkere massage of een bezoek aan de schoonheidsspecialist’ – Marjolein-


Consult (half uur)

€15,-

Vragen beantwoorden, dichtheid en dikte van het haar beoordelen, hoofdhuid bekijken, stretch test, porositeit test, advies curly girl methode


Proteïne kuurbehandeling
(tarwe, zijde of keratine)

€45,-

Consult, hoofdhuid massage, borstel sessie, proteïne haarmasker, 
evt. extra honing toegevoegd, 
evt. leave in met lijnzaadgel of aloë vera gel

Gehydrolyseerde proteïne heeft een herstellende werking voor geverfd, gebleekt of beschadigd haar door hitte. De proteïne zal aan een natuurlijk reinigend haarmasker toegevoegd worden. 
Keuze uit diverse ayurvedische haarkruiden

De keratine bevat parabenen! De tarwe en zijde proteïne niet!
Parabenen gaan weer uit je haar als het haarmasker is uitgespoeld


Diep conditionerende
kuurbehandeling Amla

€40,-

Consult, hoofdhuid massage, borstel sessie, amla haarmasker, 
evt. extra honing toegevoegd, 
evt. leave in met lijnzaadgel of aloë vera gel

Amla zit boordevol vitamine C


Diep conditionerende
kuurbehandeling Aloë vera

€40,-

Consult, hoofdhuid massage, borstel sessie, aloë vera haarmasker, 
evt. extra honing toegevoegd, 
evt. leave in met lijnzaadgel of aloë vera gel

Aloë vera werkt verzachtend


Diep conditionerende
kuurbehandeling Neem

€40,-

Consult, hoofdhuid massage, borstel sessie, neem haarmasker, 
evt. extra honing toegevoegd, 
evt. leave in met lijnzaadgel of aloë vera gel

Neem werkt verzachtend en helend voor de hoofdhuid


Diep conditionerende
kuurbehandeling Rozen

€40,-

Consult, hoofdhuid massage, borstel sessie, rozen haarmasker, 
evt. extra honing toegevoegd, 
evt. leave in met lijnzaadgel of aloë vera gel

Rozen poeder werkt verzachtend en helend voor je haar en de hoofdhuid


Mix van reinigend en diep conditionerend kuurbehandeling

€40,-

Consult, hoofdhuid massage, borstel sessie, mix van verschillende ayurvedische haarkruiden 
evt. extra honing toegevoegd, 
evt. leave in met lijnzaadgel of aloë vera gel

Keuze uit een mix van ayurvedische haarkruiden: Ziziphus spina christi, shikakai, reetha, neem, aloë vera, amla, bhringraj, rozen en hibiscus


Toeslag

€5,-

Voor erg lang of dik haar vraag ik een toeslag van 5 euro.


Heat Cap

€28,-

Binnenkant is bekleed met badstof

Buitenkant

Deze Heat cap is geschikt voor deep conditioning. De warmte van de Heat cap zorgt ervoor dat de haarschubben van je haar open gaan staan zodat de goede voedingstoffen van het haarmasker veel beter in je haar trekt. Op deze manier haal je veel meer uit je haarmasker dan wanneer je geen Heat cap gebruikt. De Heat cap is op te warmen in de magnetron. Niet op een ijzeren rooster of plaat leggen!
Meer informatie over de Heat cap in deze blog of onder het kopje ‘producten‘.

One size fits all.
Beschikbaar is verschillende kleuren. De foto’s zijn slechts een indicatie. Neem contact op via de email voor meer informatie over de beschikbaarheid en de verschillende kleuren.


Shampoo Brush

€6,-

De shampoo brush geeft een heerlijke hoofdhuid massage terwijl je je haar wast. Verschillende kleuren beschikbaar.
Meer informatie over de Shampoo brush in deze blog.


Ik ben niet vies van vet haar. Dus komt gerust wanneer het weer tijd is om je haar te wassen.

‘Wow! Ik ben onder de indruk! Eindelijk ken ik mijn haareigenschappen! Eindelijk weet ik wat mijn haar nodig heeft’ – Marion-

Wil je geïnspireerd blijven, op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen of nieuwe datums om afspraken te maken. Wil je leuke tips of trics over natuurlijke haarverzorging krijgen? Of meteen op de hoogte zijn als er een nieuwe blog online staat? Je kan mij volgen op mijn Facebookpagina & Instagram, zie de links hieronder.